Tre dagar i Sopot

Vilken helg det blev med vår blivande brud.  Gissa om hon blev överraskad när vi tärnor ledde henne fram på flygplatsen i ögonbindel och resten av brudarna surprisade!


Sopot har bjudit upp till god mat, trevligt folk men dåligt väder. Kan dock tänka mig vilket paradis det är vid stränderna där på sommaren. Ätit har vi gjort helt suveränt, gott, mycket och sjukt billigt. En trerätters lunch med Prosecco på Tugether kostade 120 spänn. Sämre service hade vi på Morska och allra bäst åt vi på Pelican.  Festade gjorde vi på nattklubben TAN, grymt ställe med godaste Cosmopolitan.

Vårt hotell hette Villa21 och låg perfekt på en tvärgata till huvudgatan. Väldigt fräscht men ingen lyxfrukost fast helt okej. 

Resans skönaste var spadagen. Fick typ livets massage i 50 min och bruden fick en massa extra härligt. Sen hängde vi med prosecco i bubblet! 

Resans konstigaste var nog att jag inte shoppade loss. För bra shopping fanns i ett mall i Gdynia men en ynka topp följde med :) 

Jessica, hennes vänner och Sopot får 5 av 5 helt klart! Så himla kul det är med hippa och lära känna brudens vänner, nu längtar jag efter att festa med dom på den stora dagen igen! 

#1 - Anonym

Vart har du köpt dom galet snygga skorna? 😍

#2 - Hanna Karlsson

Vilken rolig helg ni haft!

#3 - Jessica

Åh! Jag åker till Sopot med ett gäng tjejer precis efter midsommar. Vi tänkte också lyxa till det med spa. Var spa:ade ni och hur var det? Tack på förhand!

Svar: Vad kul!! Spat hette Mala Anglia. Mysigt ställe med bubbel, pool och bastu i ena byggnaden och behandlingar och relaxrum i andra. Grym massage som sagt!
Beata Nison

#4 - populra resmål 2017

Kurt Gulvmand.