BLOPPIS - kopparlampa

Fortsätter min utrensning med bloppis! Den här fina kopparlampan har inte fått någon plats i huset tyvärr, den har enbart hängt i vår lägenhet. 


Mycket fint skick trots att det är en lampa med historia! 

Säljes för 300 kr och hämtas i Norrköping. Maila beautybybeata@hotmail.com 

Scones

Idag äter jag ett ägg så här på morgonkvisten innan den dagliga frukosten vi får på jobbet! Men i helgen lyxade vi till det med nybakta scones och massa god marmelad och honung, mums. Leo gillar te han också :) Har ni några mumsiga tips på vad man kan smaksätta scones med? 


Den fina ljusstaken är från Paradisverkstan på Öland, den fick jag av min fina vän när jag fyllde. Korgen är loppisfyndad och så tycker jag det är lite mysigt att lägga i en linneservett när man serverar! 

Lite från vår nya oas

Några pics från vårt nya ställe här hemma! Tänkte jag skulle fota lite före och efter också så man får se förvandlingen. För det blev det verkligen! Innan var det inte naturligt att gå ut i vår trädgård men nu slår man bara upp dörrarna och har en hel oas som leder en ut. Vi har redan hunnit inviga med fest, middagar och grillkvällar. Ska bli spännande att se hur länge vi kan vara här ute och mysa i höst! 


Vi har målat med samma grågröna kalkfärg på knutar och längs tak som huset har och också kört liknande staket som redan finns på balkongen. Blev så bra! Just nu planerar vi elen, vad och vart vi vill ha belysning och så letar jag frenetiskt efter ett bra middagsbord som man kan göra större vid middagar att ha där i uterummet. När vi har det kommer bilder från den hörnan och mer helhet också!  

Blir glad om ni gillar på hjärtat :)