UA-92102508-1 Beatas.se - Inredning i 30-talshuset - december 2017

Mina julkulor
(null)

(null)

Haft lite energi för julstök i helgen! Hade ju som mål att hinna slå in julklappar och köpa julgran innan jag ska föda och det är nu check! Leo tycker det är så mysigt med allt som lyser och alla tomtar. Så roligt den här julen när han verkligen uppskattar sånt. Vi fick till ett bak av lussekatter också och idag har Leo pysslat julkort och byggt pepparkakshus med sina kusiner och lek-faster! 

Då är andra advent och Nobeldagen snart förbi. Ska det bli till Lucia eller kanske pappas födelsedag ett par dagar senare som min julkula är minne blott? Så spännande. 
Från Ernst SS18
(null)

Okej, det finns en anledning till att se fram emot våren så här mitt i den mysigaste juletiden. Men bara så där i smyg...Ernst gröna kruka från vårkollektionen. Så fin att den förtjänar ett eget inlägg. Min gröna färg. Mycket kan man tänka sig, drömma om och sen är det få utvalda saker som får mitt inredningshjärta att skrika -den ska jag ha!

Första vårköpet antecknat med andra ord. 
V. 38

(null)

Leonards små fossingar 

Nervös nu! Nu har jag nog förstått att det är väldigt nära. Börjat oroa mig lite inför förlossningen. Man vet ju aldrig vad man har att vänta sig. BB-väskan är i alla fall så gott som färdig för nu är alla lillebrors små kläder tvättade så ikväll åker några plagg ner också. Mammas jordgubbssaft ligger i frysen - det enda Jozef måste komma ihåg att packa ner innan vi åker för vilken energi jag fick av den när Leo föddes! 

Har så mycket sammandragningar och halsbränna nu. Skulle gått på vattengympa idag men vågar inte, eller det skulle inte gå rättare sagt. I helgen fick jag verkligen en varning att ta det lugnt nu. Kan inte förstå att jag med Leo i magen två dagar innan hans BF står på Stadsvakten och dansar syriandans en hel kväll när Jozefs kusin gifte sig. Skapliga kontraster på graviditet. 

(null)

Då såg jag ut så här och mådde prima!

I övrigt måste jag hinna slå in julklapparna och köpa gran. Sen är det faktiskt fritt fram, det här med att knipa till januari...njae inte lika aktuellt längre. Enligt veckans info i bebisappen så föder statistik sett omföderksor 3 dagar tidigare än beräknat - så god jul, Jozef & Beata! 

(null)

Leonard, en vecka och nybadad. Som jag längtar efter goset!