Den stora dagen!
(null)

Oh, när kommer lillebror egentligen? Nu har ju både snön och tomten varit här. Leonard börjar tycka att det är lite konstigt att han aldrig kommer. 

Idag är den stora dagen som man ju aldrig tror ska komma. 27 december skulle han ju vara här. I alla fall enligt mätningen på ultraljudet men dessförinnan hade barnmorskan räknat fram den 5/1 som BF och därför har jag hela tiden tänkt januaribebis. Känner ingenting men det är ju fyra dagar kvar på året också. Livet har typ aldrig varit mer spännande! 

#1 - Anonym

Spännande 😊 hoppas bebis håller sig där inne till januari 😊

#2 - Anna

Visst gick du över tiden mer än en vecka med Leonard? Jag har nämligen hört att man oftast går 5-8 dagar kortare för varje barn man föder. Det vore ju konstigt att alla hade exakt på dagen 40 veckors graviditet, det är ju bara på ett ungefär. Jag har gått över tiden med alla min tre och det var när jag väntade lillasyster som barnmorskan berättade detta för mig och på mig har det faktiskt stämt! Gick 12 dagar över tiden med första, 6 dagar med mellanbarnet och yngsta kom på BF+1. Så istället för att utgå från BF som ultraljudet gett, ta de dagar du gick över tiden med Leo och plussa på BF sedan drar du ifrån 8 dagar, tadaa ett (kanske) mer exakt BF-datum. :)

#3 - Anonym

Så spännande! Jag är i liknande läge med bf 30/12. 🙂

Svar: Åh imorgon ju! Spännande vem som får först då ☺️
Beata Nison

#4 - Hanna Karlsson

Så spännande. Samuel kom som beräknat, Alexander ville ut fyra dagar tidigare och Ida ville vänta tio dagar innan hon var redo att komma ut. Hoppas att bebis vill komma snart. :-)

Svar: Trodde min andra också skulle komma tidigare faktiskt! Ja snart får han allt komma 😍
Beata Nison

#5 - NS

Haha skönt att du känner så. Här har vi gått en vecka över tiden och det är INTE spännande längre :)

Svar: Haha! Men spännande om det blir 2017 eller 2018 ju!
Beata Nison