Vinterland
(null)

(null)

Såå mysigt att snön kom igen och på riktigt den här gången. Synd bara att Leo fick bli besviken återigen när han imorse utbrister "men NU kommer ju min lillebror". Fast jag tror han är med på att det är väldigt nära nu. Är ni med på att det är Julafton nästa vecka? Det är inte jag riktigt.

Leo och jag gjorde i alla fall en snölykta där på trappen idag och hann med en halv snögubbe innan han blev kissnödig och ville gå in. Tur det för jag höll på att föda på kuppen. 

Avslutat dagen på hans föris med Luciafirande. Han har sagt hela veckan att han skulle vara Batman eller Superman men som tur var fick vi med oss en söt liten tomtenisse med sin lykta. Så roligt att få se honom sjunga alla julsånger - han älskar att sjunga! Leo fick åka snowracer dit och jag försökte hänga på där bakom och halkade till och höll återigen på att föda...kanske blir en liten Lucia imorgon ändå,  ska sova nu glad över att jag hann med ännu en tradition med Leo denna spännande jul. Kommit på att vore väldigt tråkigt att ligga på BB på Julafton och inte få fira den med Leo, hoppas inte!
#1 - Anonym

Vår son föddes på julafton. Man glömmer lite bort det när man är i bubblan. Skulle det bli en julklapp den dagen så kanske ni får åka hem ganska snart. Lycka till med allt ❤️