En trappa upp

Är ni också så att ni vill ha allt fint på våningen eller rummen man är i mest? Övervåningen och källaren blir liksom inte lika prioriterad som köket och vardagsrummet känner jag. Men nu har jag så smått börjat ta tag i det. Så här ser en hörna en trappa upp  ut nu. Bambuvagnen och spegeln är loppisfyndat såklart! Dammvippa är den jag gjorde själv, vasen den står i från ROOM och filten en favorit från Lagerhaus. Måste hitta en passande matta!

Något nytt, något gammalt.

La vantarna på en grå piedestal på Lagehaus där innan jul någon gång. Är rätt säker på att de fortfarande finns om någon är sugen. Min Rex Begonia passade bra där i.


Allt som oftast blir det någon form av ljusstake loppad, gärna mässing till samlingen. Det här är en av de senaste. Tycke den var fin med sina stjärnor och månar.

Imorgon vankas lunchloppis!

Golvpalm

När jag tog fram kameran imorse och började fota sprang Leo upp på sitt rum och kom ner med sin och sa "ta kort blommorna" och satte igång, haha. Mammas kille! 


Där i hörnan fick palmen ta plats, precis vad som behövdes för att fylla ut tomrummet och få lite liv. Tulpanerna har skjutit i höjden!

Nu - kottebana och korvgrillning i det härliga vädret!