BookBeat

Min nya kompis! Jag har äntligen hittat till ljudboksvärlden. Så avkopplande och härligt att stoppa in lurarna och försvinna in i en bok. Har börjat springa på lunchen på jobbet och när jag inte springer tillsammans med någon tar jag mig runt med en bok i öronen! 


I samarbete med BookBeat har jag fått testa deras tjänst med tusentals böcker i mobilen. Om ni vill prova så kan ni göra det helt gratis i en månad. Vill man sen fortsätta kostar det 169 kr i månaden men det är ingen bindningstid och kan avslutas när som. 

Kan passa på att tipsa om mina favoritdeckare av Sofie Sarenbrant som alla finns där! 

Har ni något boktips att dela med er av? 

#1 - Anna

Har kollat deras hemsida nu, via din länk men är det verkligen så att man kan säga upp det när som helst??? Kan jag alltså avsluta när det gått en månad för att slippa binda upp mig och behöva betala 169kr??? Mvh Anna

Svar: Hej! Jag bad om svar direkt från min kontakt på BookBeat och det stämmer som du säger, hon skriver så här;

Ja det stämmer! BookBeat är helt och hållet utan bindningstid och du kan när som helst välja att avsluta ditt konto. Avslutas kontot under din fria prova-på-period så avslutas kontot i samband med att prova-på-perioden löper ut och inga pengar debiteras. Så du kan utnyttja tjänsten fritt i en hel månad. Du får alltid tillgång till tjänsten hela den period du signat upp för/betalat för vilket innebär i praktiken att du kan säga upp ditt konto samma dag som du skapar kontot, med fortsatt tillgång hela den fria månaden. Skulle du säga upp ditt konto under en period du betalat för, så avslutas kontot i samband med att den betalda perioden löper ut.

Så det stämmer absolut! :)
Beata Nison

#2 - Anonym

Tack snälla för svar!!!/Anna

Svar: Så lite :) God lyssning! /Beata
Beata Nison

#3 - Sandra

Nu vet jag inte om boken finns där eller inte, men "barn nr 8" läste jag ut på 2 dagar. Hade jag haft möjlighet att streckläsa hade jag läst ut den på en dag.

Så den tipsar jag om!

Svar: Låter ju bra, tack för tips!
Beata Nison