En trappa upp

Är ni också så att ni vill ha allt fint på våningen eller rummen man är i mest? Övervåningen och källaren blir liksom inte lika prioriterad som köket och vardagsrummet känner jag. Men nu har jag så smått börjat ta tag i det. Så här ser en hörna en trappa upp  ut nu. Bambuvagnen och spegeln är loppisfyndat såklart! Dammvippa är den jag gjorde själv, vasen den står i från ROOM och filten en favorit från Lagerhaus. Måste hitta en passande matta!

#1 - Pegglan

Åh fint!!

Svar: Tack snälla :)
Beata Nison

#2 - Anonym

Du som är loppisguru..:) har spanat in ett liknande skåp som ditt på blocket som är i behov av renovering. Hur gör man på bästa särt för att få det snyggt? Slipa som en tok o sen måla eller måla direkt? Hur gjorde du? Hälsningar Lena

Svar: Hehe! Har du möjlighet att slipa är ju det allra bäst för att få en bra grund och yta att måla på. Men eftersom skåpet är så tungt och otympligt ställde vi det faktiskt på plats direkt i sovrummet och köpte grundfärg som heter "häftgrund" och målade direkt utan att slipa då den ger en bra grund ändå. Sedan målade vi två lager med färg på och det blev hur bra som helst! Lycka till!
Beata Nison

#3 - Jennyh

Men spegeln! Vilket fynd!! :)

Svar: Eller hur :) Ganska nöjd med den!
Beata Nison

#4 - Lena

Tack för svar! Vi får se om det blir köp eller ej

#5 - Www.colorelle.se

Vi har samma blombänk och filt ☺👌🏼 Fint!

Svar: Klart vi har, min vän 😍😘
Beata Nison

#6 - Hanna Karlsson

Så fint det blev!

Svar: Tack fina du!
Beata Nison

#7 - Julia

Åh så fint! Jag älskar mixen av gammalt och nytt!

Svar: Tack! Ja den mixen blir ofta bra!
Beata Nison