Något nytt, något gammalt.

La vantarna på en grå piedestal på Lagehaus där innan jul någon gång. Är rätt säker på att de fortfarande finns om någon är sugen. Min Rex Begonia passade bra där i.


Allt som oftast blir det någon form av ljusstake loppad, gärna mässing till samlingen. Det här är en av de senaste. Tycke den var fin med sina stjärnor och månar.

Imorgon vankas lunchloppis!

#1 - RBHK

Kanon att du delade detta.

#2 - linn

men vadå dom där kom ju in efter jul? :o

Svar: Dom kanske kom åter efter jul? Jag köpte nämligen även en i julklapp så jag lovar att det var innan :)
Beata Nison

#3 - Lars-Göran

Ytterligare ett bra inlägg!

#4 - Tapet

Fina foton

Svar: Tack :)
Beata Nison

#5 - My ♡ Larsson

Ja det är svårt att låta bli att adoptera hem nåt från loppisar... :D Det var dessutom en väldigt söt ljusstake det där, gillar att det även är månar på!

#6 - Lina

Hej Beata!
Jag och sambon har precis flyttat in i nytt hus och med en lite pressad budget får man kämpa lite med att inreda. Dock så älskar jag loppis och second hand men har lite svårt att hitta dem om jag inte råkar gå förbi dem på gatan.
Hur gör du för att hitta olika loppisar? Finns det någon Facebook sida med tips eller någon annanstans där man kan se vad det finns för loppisar i närheten? Jag bor utanför Uppsala.

Tack för all inspiration du ger mig och ha en trevlig helg och lunchloppis!

Svar: Hej och tack :) Googla på loppisar i området eller sök på loppiskartan.se Håller tummarna, lycka till i loppisjakten!
Beata Nison