Lata dagar

Har verkligen gått på semester och därav tystheten här. Så skönt att njuta av familj och vänner dagarna i ända och hitta på skoj.


Men allra mest har vi njutit av vårt uterum och altan som blev färdigt förra veckan. Vi är där hela tiden! Solar, myser, grillar, spelar kort. Det här är det bästa vi gjort, vad vi kommer förlänga tiden ute. Efter lite letande hittade vi både soffa, bord och beiga linnegardiner som kommit upp. Plockade lite klöver runt hörnet förut som färgade rummet, vackert!

Mer får ni se en annan dag. Nu blir det bad!

SEMESTER!!!
 
 
 
 

Äntligen gått på semester! Verkar också som att värmen kommer nu, hurra. Ska bli helt underbar att vara ledig med familj och vänner och ta dagarna som de kommer och vara spontana. 

Bäst just nu är att våra suveräna snickare har fått upp hela trallen, stommen till uterummet, taket och trapporna runt om på bara fem dagar. Nästa vecka blir allt färdigt och sen blir det altanfest! Verkligen drömt om det här uterummet och soldäcket sen vi flyttade in i huset så jag nyper mig lite och är så glad och tacksam! 
 
Har gjort ett första köp till soldäcket - finaste solbäddarna i bambu härifrån (adlink). Dynorna i grått är från Ikea. De är invigda och verkligen fullpoängare. Var ute efter snygga (såklart), såna som tål att stå ute i regn och rusk, som är bekväma och som man kan ha helt i liggläge så man kan ligga på mage också. Det sistnämnda är ju dock inte aktuellt för mig i år =) 
Moseskorg

Det första och enda vi köpt till bebisen är den här underbaringen till vagga. Vi tänker att den blir alldeles lagom att ha i sovrummet och vagga bebisen till söms bredvid oss. Men det bästa med den är att vi kan bära med korgen vart vi än är i huset. Så himla mysig och fin!


Leo har sin docka där i så länge och i helgen hade den en jordnötsring i munnen. Blir en omtänksam storebror det där!