UA-92102508-1 Beatas.se - july 2017

SEMESTER!!!
 
 
 
 

Äntligen gått på semester! Verkar också som att värmen kommer nu, hurra. Ska bli helt underbar att vara ledig med familj och vänner och ta dagarna som de kommer och vara spontana. 

Bäst just nu är att våra suveräna snickare har fått upp hela trallen, stommen till uterummet, taket och trapporna runt om på bara fem dagar. Nästa vecka blir allt färdigt och sen blir det altanfest! Verkligen drömt om det här uterummet och soldäcket sen vi flyttade in i huset så jag nyper mig lite och är så glad och tacksam! 
 
Har gjort ett första köp till soldäcket - finaste solbäddarna i bambu härifrån (adlink). Dynorna i grått är från Ikea. De är invigda och verkligen fullpoängare. Var ute efter snygga (såklart), såna som tål att stå ute i regn och rusk, som är bekväma och som man kan ha helt i liggläge så man kan ligga på mage också. Det sistnämnda är ju dock inte aktuellt för mig i år =) 
Moseskorg

Det första och enda vi köpt till bebisen är den här underbaringen till vagga. Vi tänker att den blir alldeles lagom att ha i sovrummet och vagga bebisen till söms bredvid oss. Men det bästa med den är att vi kan bära med korgen vart vi än är i huset. Så himla mysig och fin!


Leo har sin docka där i så länge och i helgen hade den en jordnötsring i munnen. Blir en omtänksam storebror det där! 

BULAN

Men tack tack tack för alla grattis och lyckönskningar här och på insta. Så roligt att berätta även för er nu! Kul också att fler av er väntar barn. Det lär ju bli lite gravidsnack då och då framöver =) 


Veckan är nu 17 och vi närmar oss halvvägs redan! Mått lite illa och varit extremt trött men annars helt okej så när som på lite foglossning. Med Leo kom en liten mage ungefär nu men den där bulan har jag burit på några veckor redan. Var det så för er andra omföderskor också? Undrar bara när det där gravidglowet ska komma också? ;) Känns som att hela graviditeten går ganska fort, inte mig emot! Det jag ser fram emot mest just nu är de första ordentliga sparkarna. 

Kram till er alla fina!