BULAN

Men tack tack tack för alla grattis och lyckönskningar här och på insta. Så roligt att berätta även för er nu! Kul också att fler av er väntar barn. Det lär ju bli lite gravidsnack då och då framöver =) 


Veckan är nu 17 och vi närmar oss halvvägs redan! Mått lite illa och varit extremt trött men annars helt okej så när som på lite foglossning. Med Leo kom en liten mage ungefär nu men den där bulan har jag burit på några veckor redan. Var det så för er andra omföderskor också? Undrar bara när det där gravidglowet ska komma också? ;) Känns som att hela graviditeten går ganska fort, inte mig emot! Det jag ser fram emot mest just nu är de första ordentliga sparkarna. 

Kram till er alla fina! 

#1 - Mickan

Så fin bula, stort grattis! Magen kom nästan direkt med lillebror här med! :)

#2 - Camilla

Stort grattis! ❤️
Jag är gravid med första, och var tvungen att ha mammabyxor från typ v 8, fick bula på en gång! Eller ja, mer ordentligt svullen mage kanske man ska säga. 😉 Har BF 23/8 och är bra less nu, foglossning sen v 11. Annars mått bra så jag klagar inte på den biten iaf 😉

#3 - Hanna Karlsson

Så kul att få se en liten bild på magen. När jag var gravid med både andra och tredje barnet så kom magen direkt. Särskilt med tredje barnet, då var första tecknet en liten mage.

#4 - Hanna Karlsson

Så kul att få se en liten bild på magen. När jag var gravid med både andra och tredje barnet så kom magen direkt. Särskilt med tredje barnet, då var första tecknet en liten mage.

#5 - Sandra

Du har redan glowet :) Det va det glowet jag såg på bröllopsbilderna :)

Grattis än en gång

#6 - Sanna

Grattis! Jag är också gravid och letar som en tok efter en bandeau-baddräkt med volang. Det ser ut som om det är precis en sådan du har på bilden? Var hittar jag denna? :)

#7 - JUNITJEJ

Ett stort grattis! Jättekul att ni väntar barn igen!

#8 - Marias bokhylla

Tyckte att min bula kom fortare den här gången, och att foglossningen också gjorde det. Sen vet jag inte om det beror på att det är andra omgången barn, eller att det är tvillingar. :P

Grattis till er!

#9 - Jessica

Grattis! Är själv i v 16 med mitt andra barn och magen kom direkt på mig!

#10 - Lisa

Jättegrattis, å kul att vi är minst tre i området som väntar med några få veckors mellanrum :-)

#11 - Nathalie

ÅHHHH SÅ GLAD JAG ÄR!
Jag har haft det på känn, hur sjukt det än låter men bara hoppats och hoppats varje gång jag gått in hela våren! Så häftigt! Och så glad för er!
Massa kramar och grattis!
Nathalie

#12 - Karin

Åh vad mysigt! :) jag är också beräknad i mellandagarna, 26 december närmare bestämt :) Spännande!

Svar: Kanske vi får samma dag :)
Beata Nison