SEMESTER!!!
 
 
 
 

Äntligen gått på semester! Verkar också som att värmen kommer nu, hurra. Ska bli helt underbar att vara ledig med familj och vänner och ta dagarna som de kommer och vara spontana. 

Bäst just nu är att våra suveräna snickare har fått upp hela trallen, stommen till uterummet, taket och trapporna runt om på bara fem dagar. Nästa vecka blir allt färdigt och sen blir det altanfest! Verkligen drömt om det här uterummet och soldäcket sen vi flyttade in i huset så jag nyper mig lite och är så glad och tacksam! 
 
Har gjort ett första köp till soldäcket - finaste solbäddarna i bambu härifrån (adlink). Dynorna i grått är från Ikea. De är invigda och verkligen fullpoängare. Var ute efter snygga (såklart), såna som tål att stå ute i regn och rusk, som är bekväma och som man kan ha helt i liggläge så man kan ligga på mage också. Det sistnämnda är ju dock inte aktuellt för mig i år =) 
#1 - Johanna Sofia

Åh, så fina! Perfekt pris och så bra att Ikeas dynor passar. Har också letat efter sköna och snygga (och inte galet dyra) solsängar! Inte heller jag kan ligga på mage för tillfället - men förhoppningsvis snart 😊

#2 - Jesus, Nepal & tankar från min vardag

vilka härliga bilder!!

#3 - Jesus, Nepal & tankar från min vardag

vilka härliga bilder!!

#4 - Josefine

Skönt med semester! Och så fint litet bord!

#5 - Anonym

Vilka fina!
Vad heter dynorna från Ikea?

#6 - Jennie

Ha en härlig semester. :)

#7 - Hanna Karlsson

Härligt med semester och så fint det ser ut!

#8 - Fred

Vilka fina bilder!

#9 - Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Så härligt med semester

#10 - Här

Ha en himla trevlig semester