Fem hårfavoriter
Samarbete
 
 
I samarbete med ghd har jag tagit fram mina fem favoriter. 1. Ett bra värmeskydd är verkligen a och o. 2. Deras volymborste är inte bara grym att tupera med utan även perfekt att dela upp håret med, med hjälp av skaftet. 3. För mig som håröm är den här borsten magi. Jag kan ha trassligt blött hår och ändå borsta utan att få ont och dessutom ger den en len känsla på tortt hårt efteråt. 4. Deras most wanted hårstyler för både plattat och lockat hår. 5. Vill jag ha fylligare lockar använder jag en tjockare locktång och rullar upp håret på. 
 
Är ni sugna på verktyg, hårprodukter eller hårbortsar så har jag fått en exklusiv rabattkod på hela sortimentet hos ghd på hela 25%. Använd koden SOMMAR2SE i kassan (aktiv tom 2 juli 23.59) Här kommer ni till ghd.
 
 
DET NYRENOVERADE 1930-TALSHUSET

Om ni missade att köpa tidningen Lantliv vi var med i under maj månad eller vill se fler bilder och läsa en fin text om vårt hus kan ni göra det på Lantlivs hemsida. Så glad för reportaget, tyckte det blev fint och roligt att vara med i en så inspirerande inredningstidning! 


Tyck gärna på hjärtat om ni gillar 🖤

Midsommar i skärgården

Ett äkta midsommarfirande med små grodorna, chokladhjul och snapsvisor ute skärgården har vi haft! Vattenskoter var inte Leos melodi men desto roligare att åka båt, spruta vatten och mata höns med sin bästis Vera. Barn i solhatt eller flytväst är väl det finaste <3