Två fina

Gräslök som blomma, så avskalat och fint. Sen då, finaste ogräset som finns. Lupiner är verkligen en av mina favoritblommor. Plockade en varsin bukett till mig och mamma och åkte dit på grillat. Hunnit med mer grillat, djurparken med lycklig Leo och shopping med vänner. Mer ledighet väntar! 


Tack för alla hjärtan och härliga kommentarer, så kul ni som varit med ända sen bröllopet alltså! More to come..

#1 - Lindha

Jag har på känn att det är ett litet syskon påväg.. 🙊🙈😀

#2 - Anna

Jag med :D beeebiiiis

#3 - Anna

Jag med :D beeebiiiis

#4 - Anonym

Jag hoppas på utökning av familjen 🙌🏼

#5 - Anonym

Wow blir alltid lika stum över att folk slänger ur sig såna här kommentarer... Man vet aldrig vad folk går igenom och kanske kämpar för att ens få barn. Håll det bara för er själva tills folk är redo att berätta OM de är gravida.

#6 - Anonym

Wow blir alltid lika stum över att folk slänger ur sig såna här kommentarer... Man vet aldrig vad folk går igenom och kanske kämpar för att ens få barn. Håll det bara för er själva tills folk är redo att berätta OM de är gravida.

#7 - Lindha

Jag blir alltid lika stum över kommentarer som dina ovan också....
ska man hålla tyst om allt då? Ska man inte prata om cancer, döden eller andra jobbiga saker, "för man vet inte vad andra går igenom". Näru! Jag köper inte de alltså :)

#8 - Lisa

Men Lindha, skulle du gå fram till någon som du tycker ser sjuk ut och fråga om de har cancer? För man ska ju inte hålla tyst som du själv uttryckte det.

Det är en sak att ha en intim dialog med en nära vän, men att fråga personer man inte känner om väldigt personliga saker gör man inte. Om och när de själva har berättat så kan man prata om det, men bara för att du själv är nyfiken ger det dig ingen rätt till att fråga vad som helst. Frågar du kvinnor som blivit lite runda om de är gravida också eller? "för man måste ju få prata om det".

#9 - Hanna

Jag skulle så gärna vilja ha lupiner i trädgården. Frågan är hur glada grannarna blir om de sprids. :-)

Svar: Om jag skulle vara granne skulle jag bli glad ;)
Beata Nison

#10 - Lindha

såklart jag inte skulle gå fram till någon som såg "sjuk" ut och fråga om dem har cancer! Tycker du överdriver en aning nu alltså 😂 jag blir bara så less på folk som tycker att man inte "får" prata om det mest naturliga som finns, dvs barn och barnafödande/graviditet osv. Man kan inte ha koll på vad folk vill/inte vill prata om/tycker är jobbigt osv osv.
Är det ett känsligt ämne får dem ju uttrycka det såklart, och då är jag mer än gärna tyst :)

#11 - Anonym

Lindah, jag önskar verkligen att det var naturligt för alla med barnafödande och graviditeter! Och du kanske är en av de lyckliga som aldrig behöver kämpa för att bli gravid eller aldrig behöver vara med om ett missfall. Men för oss som varit med om något av ovanstående (nu pratar jag helt allmänt för detta har inte med Beata att göra) så är det ett slag i magen att få denna fråga, och jag önskar bara att folk kunde hålla undan sin nyfikenhet och bara vänta tills man själv vill prata om det.