UA-92102508-1 Beatas.se - may 2017

Dukat med textil

Tog dessa bilder innan senaste middagen. Vitsippor från vår skog i vaser i blandad färg och form. Ett enkelt piff för dukningen är tygservetter i fina färger som dessa i mörkgrönt. Ikväll har vi haft laxmiddag för tre och nu blir det söndagshäng i soffan! 

Majträdgård

Hallå där! Har varit sjuk i tre veckors tid. Vanlig förkylning som jag trodde övergick i allergi eftersom den aldrig försvann men det slutade i bihåleinflammation. Har knappt orkat jobba, inget mer och därför har det varit tomt här. Men äntligen mår jag bra! 


Sugit in det vackra i trädgården. Men inte hunnit plantera eller så något alls i år. När blev det maj typ? Vi planerar istället just nu ett uterum och på tisdag ska vi få proffsråd! 

Återkommer med recept på potatissalladen och mycket mer! Kram på er.

Valborgsgrill

Firade in våren med grill och vänner här hemma igår! Barnen hade eget minibord och vid de vuxnas var det skrattfest som ni ser. Halva gänget orkade bort till brasa och fyrverkerier och tur var det för Leo titta upp i himlen och sa det här var roooligt! 


Vilken start på maj då. Har legat i solstolen, ätit första lunchen på altanen, frossat glass och sett första maj-tåget. Nu ska jag ut med burgare till grillmästaren i kvällssolen!