Vitt, rosa, blått och grönt

En nervös och förväntansfull brud som väntar in sin blivande man. Alltså det ögonblicket då brudparet såg varandra för första gången var bara helt magiskt. Så himla mycket kärlek! Inte ett öga torrt kan jag säga.

Fick bättra på sminket efter det =) 

Jessicas vackra bukett! Allt passade så fint ihop. Somrigt, pastelligt och härligt!

Fina tärnor, marskalkar och best man! Vilket väder vi hade alltså.

Alltså fina Felicia och Madde, Jessicas bästa vänner, som jag är såå glad att jag fått lära känna under den här spännande och roliga tiden! Helt underabara.

Det fina armbandet från Lily & Rose låg i asken vi fick av vår brud. Så fint!

Vi lämnade brudparet ifred för en stund för sin egna fotografering. Ser fram emot alla proffsbilder! 

Min älskade man! Tänk att det var sju år sen vi gifte oss =) Helt galet och det är så roligt ibland när ni skriver att ni varit med på bloggen ända sen dess! 

Mot bröllopet. Nästa gång blir det festbilder! Fortsätt gärna gilla på hjärtat <3

Korg på väg

När ens snälla svägerska mobilshoppar korgar och kuddar på en marknad i Malaga åt mig! Dagens bästa. Snart är dom allihop hemma här hos oss igen för en stund, längtar! 


Vad roligt att ni gillade bilderna :) Fortsättningen kommer ikväll! 

Den stora dagen

Här kommer en anledning till att jag inte hunnit med bloggen. Allt fokus har varit på den stora dagen. I lördags gifte sig min älskade svägerska med Jozefs bror, min älskade svåger. Vi hade verkligen världens bästa dag och här kommer en bildkavalkad från förberedelserna till att börja med! 

Natten till bröllopsdagen sov vi tärnor med vår brud här hemma hos mig. Vi målade naglarna, tvättade varandras hår med speciella schampoon, åt lax och drack champagne innan vi kröp ner alldeles för förväntansfulla. Så himla mysig start!


Sen var det dags och hela huset fylldes med duktiga make up artister och frisörer som fixade oss, sånt lyx! När vi var färdiga överraskade bruden med de finaste tärnpresenterna. Ser ni så vacker hon är!

Fortsättning följer. Tryck gärna på hjärtat om ni gillar <3