Vecka 37
(null)


Herregud vad det går undan nu! Var hos barnmorskan idag och han ligger med huvudet ner, hurra så bra. Var lite orolig för att behöva göra vändningsförsök. Dock är han inte fixerad än men det kanske är bra eftersom jag hoppas han ska hålla sig ett tag till inne i magen. Hade tur och fick se honom igen på ultraljud då hon ville säkerställa att det var huvudet och inte rumpan som var neråt. Lilla hjärtat slog så fint och små sparkande fötter såg jag! Vilken längtan det är nu. 

Tänk att han är "färdigbakad", skulle jag föda nu klarar sig bebisen utan extrahjälp. Han väger ungefär 3 kilo och är typ 48 cm lång nu. Så stor!

Imorgon är vi garanterade en december eller januari-bebis. Vad tror ni då, kommer han i år eller nästa år? Julafton? Nyår? Så himla spännande! 


Årets adventsljusstake i mörkgrönt
(null)

(null)

(null)

Jag är helt igång med julen! Så mysigt. Känner som sagt att jag vill hinna njuta lite av det och ge Leo en mysig tid för man vet ju aldrig, idag är det exakt en månad kvar tills lillebror ska komma enligt beräkningarna. Nu börjar den riktiga nedräkningen.. Men så här blev alltså årets adventsljusstake! Glad att jag lyckades hitta mörkgröna ljus tillslut. Tycker det är så fint ihop med mässing.  

(null)

(null)

Hittade våningsfaten i mässing på loppis i höstas och de små bokstäverna är från Panduro. Tillslut fick jag tag i mörkgröna blockljus på Gryts Handelsträdgård som en vän kunde köpa åt mig!

Ser fram emot söndag när den får tändas till frukosten och vi ska på den årliga julmarknaden. 


Dekorera med gran
(null)

Har gjort en gran-stjärna till dörren! Kände att jag ville ha något annat än krans till dörren i år då jag ska göra en megastor krans som ska hänga på väggen bredvid.

Så här enkelt gör man en stjärna:

(null)

Välj ut 6 st lika stora grankvistar. Bind ihop dem två och två med grön mjuk ståltråd och lägg dem sedan på varandra som en stjärna och bind ihop med något fint snöre i mitten! 

(null)

(null)

(null)

En enkel gran-jirlang! Tog bara ett snöre och satte tre granbitar tillsammans och fäste med hjälp av en liten klädnypa.

(null)

& så en tunn, liten krans av ståltråd som stomme!