UA-92102508-1 Beatas.se - Inredning i 30-talshuset - november 2017

Vitt ute och julblommor inne
(null)

(null)

Älskar att det legat ett litet täcke med pudersnö några dagar nu. Så fint när det är vitt ute. Satte amaryllisen i min Porto-vas (adlink) från Jotex och den var ju perfekt som kruka för en hög amaryllis. Den ska få lite grön mossa över sig också. En av julstjärnorna fick hoppa ner i "påsen" från Granit. Förresten, där brevid kakelugnen mellan kök och vardagsrum ska nog årets gran stå.

Lite light-julkänsla här hemma än så länge men nästa lilla julförberedelse är en megastor krans till husväggen, ni ska få se! Känner för en gångs skull att jag är ute i god tid med julfix och det beror nog både på att jag inte orkar styra så mycket varje gång utan får ta lite i taget och dessutom känner att jag vill hinna njuta lite av det hela om bebis får för sig att komma tidigare. 


Preppar jul
(null)

Titta vilka fina färger på julgranskulor jag loppisfyndat för två kronor stycket. 

(null)

En Cherry Blossom amaryllis i rosa/vit ton och julstjärnor i rosa/rött och lite aprikost fick bli de första julblommorna. Hyacinter och julros vill jag också ha! Kan tipsa om Dalaborgs handelsträdgård i Fyrby här i Norrköping som jag själv blev tipsad om av min vän. Hav av blomster! 

(null)

Samma vän loppade små änglar med instrument som även finns liknande på Svenskt Tenn och när jag fann likadana på loppis var jag inte sen att härma! Vad kul det är att inspireras av varandra =)
Vecka 35
(null)

(null)

(null)


Fem veckor kvar nu och magen har sjunkit! Kommer inte ihåg när den sjönk på Leo. Kommer jag föda snart liksom? Känns ju inte som jag kommer orka vara gravid så länge till men är ändå så inställd på januaribebis. 

Leonard fortsätter att prata om och med sin lillebror och allt han ska få låna av honom när han kommer. Hoppas verkligen det där håller i sig! Vi tänker att Leo ska få vara hemma ordentligt där i början och verkligen få vara med och ta hand om sin bebis. 

Har inte blivit nervös för förlossningen än, känner mer att den troligtvis kommer gå lättare och fortare än sist. Mer nervös och hoppfull är jag för att amningen ska fungera bra. Tänker också på livet som tvåbarnsmamma. Hur gör man? Hur lyckas man komma iväg med två sen när Leo ska börja föris igen? 

Just nu sover jag mest, ja på dagen efter jobb, för nätterna är det svårt. Har ont och vaknar hela tiden. Men känner att vilan gör gott ändå! 

Lillebrors vagga står redo och bäddad i vårt sovrum och en elefant har flyttat in. Att packa BB-väskan står på tur! Skulle känns skönt att ha den färdig om det händer. Kom på att jag uppdaterade min lista efter förlossningen med Leo när man visste vad man verkligen behövde där och då. Här finns den om någon annna vill ha tips!