Charmigaste lilla sängen
(null)

(null)

Titta! Den här gamla godingen har både jag och min bror legat i som små. & sedan mina två små brorsbarn, därför var den upptagen när Leonard var liten men nu har vi satt ihop den åt lillebror. Älskar träkulorna!

Leo var med och skruvade med sin egna lilla skruvdragare och så så fort den satt uppe var han snabb att hämta kudde från hans dockor och alla möjliga leksaker som lillebror skulle ha när han kommer. Hjärtat! På tal om det så kom första snön i Norrköping igår och det första som kommer ur Leos mun när jag visar honom är "Men mamma, då kommer ju lillebror nu!!!" Helt överlycklig. Vi har ju sedan i somras sagt att lillebror kommer inte förrän det blir vinter och snö och tomten kommer. Han gick dock med på att snön faktiskt kom tidigt i år så han får vänta lite till. Men jag smälter ju alltså, min kloka fina kille! 

En sänghimmel är på väg hem men jag skulle ju bra gärna vilja måla rummet också. Oh! Sen har jag planer på att göra om ett skåp till honom och måla en söt liten byrå. Men där inne vid snedtak och minifönster ska han bo sen i alla fall, vår nya lilla skatt!