Inte som sist
(null)

(null)

Jo, lika lycklig som jag ser ut på bilderna när Leo låg i magen, det är jag. Det är jag verkligen! Längtar så otroligt mycket efter vår fjärde familjemedlem nu. Snart ska en liten bebis ligga och snutta och gosa hos oss. Men så bra som jag mådde då skulle jag bara kunna drömma om nu. Vecka 34 är så gott som här. Jag har så ont av min foglossning nu, så ont att jag inte kan gå i min vanliga takt, får ont både av att sitta och ligga och är precis slut och energilös så jag har blivit tvungen att gå ner i tid. Det känns som att det kommer att göra gott. Så olika graviditeter kan vara. Minns verkligen hur makalöst bra jag mådde i hela kroppen där med Leo, precis som vanligt men med en kula på magen. Nu försöker jag hålla ihop det här eländet och samtidigt vara mamma, det tar på krafterna. Men det är ju tur att man vet vad man har för fint att vänta sig. & att jag har världens bästa man och pappa vid min sida. Tänk att vi snart är fyra! 

#1 - Catrin - mamma till J

Känner exakt likadant. Första graviditeten var jag mig själv med lite extra mage och denna gången känner jag både det ena och det andra..

#2 - Elsa

Så klokt att gå ner i tid! Hoppas det ger med sig snart! Hade hemsk foglossning med första barnet och det gick över nästan helt ett par veckor innan bf! Håller tummarna för dig!

Svar: Åh bra pepp! Tack!
Beata Nison

#3 - s

Är själv gravid, är nu i vecka 29 och har mått prima. Lite illamående runt vecka 10-14 men verkligen inget som inte gick att klara av. Har också varit lite trött men annars mått som vanligt i stort sett. Har varit en walk in the park ha ha.
Men nu, sedan ca 2 veckor tillbaka börjar jag känna av det. Magen växer och jag känner mig tung och stel, fötterna känns varma och svullna, halsbrännan kan ta knäcken på mig, kissar ofta, känner mig stel och ömmi ländrygg och höft, blir anfådd av att prata, svettas som en gris på nätterna, sover dåligt och är trött osv osv. Det börjar bli rejält tufft nu och då har jag ändå 11 veckor kvar! Hur ska det gå?! Ha ha där fick ga för att jag mått så himla bra och inte knappt kännt av graviditeten alls....

#4 - Cecilia

Vart går du på vattengympa? Jag gick på hälsoteamet när jag var gravid sist (2015). Då hade de vg för gravida men jag kunde inte hitta att de hade det nu? Har du någon rekommendation? :)

Svar: Hej! Jag går där på Hälsoteamet men på vattengympa medel. Det funkar kanon och instruktören ger oss andra övningar om det kommer såna som vi inte ska göra. Sen vet jag att Vrinnevi har gratis vattengympa nu på tisdagar och torsdagar men på dagtid. Man ringer bara sjukgymnasten och skriver upp sig! Lycka till ☺️
Beata Nison