V. 38

(null)

Leonards små fossingar 

Nervös nu! Nu har jag nog förstått att det är väldigt nära. Börjat oroa mig lite inför förlossningen. Man vet ju aldrig vad man har att vänta sig. BB-väskan är i alla fall så gott som färdig för nu är alla lillebrors små kläder tvättade så ikväll åker några plagg ner också. Mammas jordgubbssaft ligger i frysen - det enda Jozef måste komma ihåg att packa ner innan vi åker för vilken energi jag fick av den när Leo föddes! 

Har så mycket sammandragningar och halsbränna nu. Skulle gått på vattengympa idag men vågar inte, eller det skulle inte gå rättare sagt. I helgen fick jag verkligen en varning att ta det lugnt nu. Kan inte förstå att jag med Leo i magen två dagar innan hans BF står på Stadsvakten och dansar syriandans en hel kväll när Jozefs kusin gifte sig. Skapliga kontraster på graviditet. 

(null)

Då såg jag ut så här och mådde prima!

I övrigt måste jag hinna slå in julklapparna och köpa gran. Sen är det faktiskt fritt fram, det här med att knipa till januari...njae inte lika aktuellt längre. Enligt veckans info i bebisappen så föder statistik sett omföderksor 3 dagar tidigare än beräknat - så god jul, Jozef & Beata! 

(null)

Leonard, en vecka och nybadad. Som jag längtar efter goset!
#1 - sara

Men åh så spännande. Jag går själv i väntans tider, är beräknad till den 30/1 och nu börjar det kännas/märkas att det inte är långt kvar. Tänk när jag själv har två veckor kvar till BF...Oj så olidligt spännade det kommer vara:)

#2 - Hanna

Mitt andra barn kom 4 dagar före beräknat datum så det verkar stämma ganska bra. :-)

#3 - Ida

Lycka till när det är dags :-)