Leonard min Leo!
(null)

Min stora fina kille! Ett riktigt energiknippe som charmar de flesta och pratar med alla. Så klok redan nu och så rolig när han berömmer oss om vi gör något bra. "Snyggt, mamma, toppen" och så tummen upp. Han bjuder ofta upp till såna gapskratt när något sött kommer ur hans mun. Lika väl som humöret kan svänga och något härligt utbrott kommer är han snabb att säga förlåt och kramas. Gillar att sjunga mest hela tiden, precis som hans tondöva mamma gjorde som liten. Av pappa har han fått det lite pedanta sinnet - att torka upp, ställa iordning och dammsuga. Skönt att vi kunde bidra med lite snarlik och bra ärftlighet. Leksakerna radar han också gärna upp och sedan ska de icke röras. Ofta gömmer han sig när han hör att vi kommer och så säger en liten röst någonstans "Leo har åkt till Spanien". Varje kväll väljer han böcker som ska läsas, det är det bästa han vet och det är också ungefär enda stunden på dagen han är still för att mysa. Då passar man på!

(null)

Vår älskade Leonard! 


WINTER O´CLOCK


(null)

(null)

  (null)

                   

Ny tid idag och passande nog ett nytt samarbete med mina favoriter på Daniel Wellington. På bilden har jag en av mina favvisar, den med silvrigt mesh-armband och svart urtavla. För mig är klockan ett smycke och jag väljer absolut klocka efter kläder.

Nu har DW släppt en ny klocka som heter Classic Petite och är endast 28 mm, alltså lite mindre än min bild som är 32 mm. Här finns den kollektionen. 
 
Har så klart ordnat en rabattkod på HELA sortimentet, skriv bara BEATAS i kassan så får ni 15% på allt!

Ett fynd för advent
(null)

Hittade den här fina mackapären i mässing på loppis imorse! Såg direkt att den ska bli årets adventsljusstake. Har ju lyckats få till någon tradition att knåpa ihop en egen varje år. Förra årets här, året innan här, 2014 års här, men 2013 hade jag nog julresan till Miami i huvudet som det verkar och körde inte ens på stor gran, utan den här i miniformat - minns ni? 2012 års är kanske ingen jag skulle vilja ha igen men just sånt här är ju kul med bloggen, att man kan gå tillbaka och se sånt här gammalt. Återkommer med vad jag ska göra med årets då! Bara några helger kvar till första advent ju, mys. 

Ni önskar ju ibland tips på loppisar och ett här i Norrköping där dessa speglar hänger vid entrén och som man kanske glömmer bort lite är Bra&Begagnat som ligger vid ÖB.