I fönstret på uppväxt
(null)

I ett fönster här hemma där ljuset och solen ligger på som allra bäst står dessa fem på tillväxt.  
(null)

Min stolthet - avokadokärnan som jag tillslut lyckades med. Den har fått rätt stora blad nu och jag hoppas den klarar vintern så den kan fortsätta bli stor och fin! 
(null)

Elefantöra har jag många av i huset men den här stackaren var på väg att kola så jag fick stötta upp den med lite pinnar och kärlek. Den har fått bebisar och är på väg att återhämta sig. Vore så kul med ett öra som blir riktigt högt, jobbar på det! 
(null)

Palettbladen slokade till en början när jag precis satt sticklingarna men tydligen är det helt normalt och nu har de tagit fart. Lite skillnad iaf, på bara ett veckor om man jämför här när jag planterade dem. 
(null)

Senaste tillskottet en - Dr Westerlund! Den har också tenderat att sloka lite så jag stöttar bladen lite försiktigt. Har ni några bra skötseltips för dessa? De kan ju också bli väldigt maffiga! 

Är det bara jag som tycker det är väldigt roligt att sätta sticklingar, sköta om dom och se de växa upp? Spänning på hög nivå ;)


#1 - Ellen

jag gillar också sticklingar och allt därtill :D

#2 - Anonym

Dr Westerlund är den mest tacksamma blomma jag har (om man som jag glömmer bort att vattna så ofta). Mina har en tendens att bli stora och maffiga! Det jag gör är att ca vattna en gång i veckan och då vattnar jag mycket. Brukar också klippa ner dem rejält emellanåt, då förgrenar dem sig väldigt snabbt 😊

Svar: Men härligt att höra att den inte är någon svåris! Tack för tips 👍🏻⭐️
Beata Nison

#3 - Lisa

Va menar du att di gör när du ger extra kärlek till elefantörat? Har 2 hemma som inte ser så glada ut och vet inte riktigt va jag ska göra 😞

Svar: Ja vad menade jag egentligen 🤣 Noga med att ta bort vissna blad, stötta upp den och vattna så den inte torkar ut. Viktigt är att de står väldigt ljust och soligt! Hoppas dina vill ta sig, det sistnämnda är nog rätt avgörande!
Beata Nison

#4 - kerstin ehrenholm

Den kommer klara vintern sparsamt med vatten bara Lycka till

Svar: Kanon, tack för tips!
Beata Nison

#5 - Anonym

Vilka vackra spröjsade fönster!!

Svar: Tack, gillar dom :)
Beata Nison