Leonards café
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När Leonard fyllde tre i september fick han ett allades eget miniland som han själv beskrev det =) Jozef och Leos morfar och farfar hjälptes åt att bygga ihop den dagen innan han fyllde och sen överraskade vi Leo med ballonger på stugan morgonen efter.

Leo har älskat att leka med sitt kök sedan han typ började leka ordentligt och tillslut fick han ta över rummet intill hans egna för att få plats med kök och bord och allt. Så den här lekstugan fick också bli lösningen på att kunna tömma lekrummet för att göra rum åt lillebror utan att Leonard skulle bli ledsen. 

Utvändigt är nu stugan så gott som färdig, duktiga pappa Jozef har målat i samma färger som vårt hus och jag och Leo har piffat lite. L:et är en kakelplatta från TGR, "blomlådan" med vågor är från Ikea och fick provisoriskt några fina blad från trädgården nedstuckna, postlådan fick han när han fyllde och dörrmattan har jag klippt loss en bit från en stor matta jag köpte i somras till uterummet. Han har sin sandlåda och gunga där framför sitt hus också. Till våren ska vi tapetsera och lägga något bra golv som går att torka av också! Då kan ni få en bättre titt invändigt också =) Han älskar att bjuda på fika, sälja kakor och styra där inne, lilla hjärtat. 

På tal om hjärta får ni gärna gilla på det om ni gillar 💛
#1 - Sandra

Så himla fint!!! :-)

Svar: Åh tack :) Det blev mysigt!
Beata Nison

#2 - Anna

Jättefint!👌🏻

Svar: Tack tack ☺️
Beata Nison

#3 - Linnéa

Så fint. Får jag fråga var dörrmattan kommer ifrån? :) /Linnéa

Svar: Köpte den som stor matta i somras på en utförsäljning av utemöbler i Småland och har sen klippt ut en bit till lekstugan...så inget bra svar där tyvärr 😬☺️
Beata Nison

#4 - Maria

Så fin lekstuga! 🍁

Svar: Ja den blev så bra tillslut 😍
Beata Nison

#5 - Lillafrun/Emmeli

Å, så himla fint!

Svar: 😍 tack!
Beata Nison

#6 - Anonym

Så fin 😍

Svar: Tack 😍
Beata Nison

#7 - Maggiesskafferi

Så himla fint! Och bilderna är superfina de med!

Svar: Men dubbeltack =)
Beata Nison