Till lillebror
Innehåller annonslänkar i samarbete med Babyshop
Självklart kommer lillebror få ärva en hel del av Leo men några nya saker har jag på listan. Det enda jag lyckats bocka av hittills är den fina korgvaggan som jag bara längtar efter att bädda. Myspölen som man sett figurera på diverse instagrambilder måste bara plutten ha att gosa i här nere i vardagsrummet. Spjälskyddet vi hade till Leo var ett kort och sladdrigt ett som bara åkte ner, den här gången vill jag ha ett rejält, tjockt och högt spjälskydd. En sån där ergonomisk kudde för att förhindra platthuvud ska han också få. Sen skulle jag gärna ha ett lammskinn i vagnen, han föds ju mitt i vintern! Och gärna ett fårskinn med kort hår i soffan. Inreda ett till rum ser jag också fram emot och en matta att leka på behövs. Storebror Leonard ska få en ståbräda med sits på, hoppas hoppas han kommer tycka den är kul att åka på till förskolan! 
#1 - Elin

Myspölen är kanon. Har den till min dotter. I början som just myspöl och nu när hon är 6 månader är den perfekt som lekpöl. Hon har lärt sig att sitta men ramlar omkull ibland och då är det skönt att veta att hon alltid ramlar mjukt :)

#2 - Mia

Härligt!
Byter du ut Joolzen till en Bugga?

#3 - Mia

Härligt!
Byter du ut Joolzen till en Bugga?

Svar: Noop, vi har kvar vår älskade Joolz så vi letar en universal men vill ha just en sån med sits 👍🏻
Beata Nison

#4 - Karin

Hej. Fina grejer! Men tänk på att de allra flesta får- och lammskinn är kromgarvade (MYCKET gifter vid framställningen) och rekommenderas att ej lägga barn på! Om de slängs ska de sorteras som miljöfarligt avfall. Inte så nice för små bäbishudar. Vill bara varna! Yllefilt i vagnen kanske värmer lika gott?

#5 - Hanna Karlsson

Så mysigt att få planera inför bebisens ankomst! :-)

#6 - Emelie%2520

Åh så mkt fina saker du har letat fram :) Vi har också bf i december närmare bestämt den 18:e. Vilket datum var det ni hade?
Då detta blir vårt första, så har vi ingenting hemma. Men ska få lite saker från sambons storebror samt lite kläder från min bästakompis.

Svar: Vi har den 28:e =) Ja det är ju en hel del man behöver och vill ha! Bra när man kan låna och ärva lite med ju!
Beata Nison

#7 - Josefine

Så fina saker!!!

#8 - Anonym

Jag har en sådan där liten kudde om du är intresserad av att köpa den?😊 Du får den billigt!

Svar: Är det här någon jag känner kanske? 😊 Står Anonym 🤔
Beata Nison

#9 - Emelie%252520

Ja det är toppen bra att ärva lite. Det är många saker som ska köpas.

Om inte Beata vill köpa din kudde. Så är jag intresserad. Maila mig pettersson.emelie@hotmail.com isf :)

#10 - Isabelle

Hejhej! Mimos baby pillow är den enda kudde som faktiskt hjälper, dyr men värd :)

#11 - Isabelle

Hejhej! Mimos baby pillow är den enda kudde som faktiskt hjälper, dyr men värd :)

#12 - Lena

Missade att skriva mitt namn. Nej vi känner inte varandra. Vill du ha kudden?

#13 - Hanna

Hej! Håller med tidigare kommentar om att det finns riktigt mycket skit på lammskinnsmarknaden. Vill därför slå ett slag för mina föräldrars grannar på Gotland. www.gotlandslamm.se En av Sveriges mest framstående lammproducenter med stenkoll och superhjälp, även över mail. Gå in o kolla deras hemsida och hör av dig till Monika som har internetbutiken och gårdsbutiken.

Svar: Tack för tips!!
Beata Nison