Puss på magen

Sommarens favoritbilder helt klart! De allra första magbilderna Jozef tog på mig när det börjat synas. Vi hade varit ute vid vårt smultronställe och badat och stannade till vid bryggan på vägen hem för några minnesbilder på bulan. Leonard fick feeling och kom fram och ville vara med på bild för en gångs skull. Skapligt passande! Gissa om mitt mammahjärta hoppade lite extra när han pussade bebis. Så glad för dessa bilder! 


Vecka 25 nu och han sparkar som bra den där inne. Mest rakt ner faktiskt, det gjorde aldrig Leo. Jozef har känt den första sparken äntligen! Inte Leo dock, han har inte riktigt tålamodet att hålla kvar handen. Däremot är han så go mot bebisen, kramas och sjunger sånger för honom och säger att lillebror blir glad då! Ah, man vet inte riktigt vart man ska ta vägen i alla känslor ibland. 

Har varit på gravidmassage och det är mitt livs massage kan jag säga. Näst på tur är en ansiktsbehandling, tänker faktiskt skämma bort min kropp lite när den kämpar på med den här graviditeten! 

🖤 om ni gillar. 

#1 - Ulrika

Så fina bilder!

#2 - Marias bokhylla

Jag var lite orolig för hur vår tvååring skulle reagera på att få två småsyskon men det är hittills inga problem. Han pussar och kramar dem, ser kärleksfullt på dem och "hjälper" till med allt.

Svar: Så himla mysigt! Leo är väldigt gullig mot andra bebisar i släkten och bland vänner så jag hoppas och tror han ska ta hand om sin lillebror också 😍
Beata Nison