Under körsbärsblom
(null)

(null)

Hej hej från en mamma åt två! Som jag är tacksam att få återuppleva bebislivet igen. Sätta dit liggdelen, hänga på min favorit till skötväska och vagga en ny mini-Leo till söms. En Zackarias, en ljus version. Mysigt att komma iväg en sväng just på tremanhand. Med bara ett barn att hålla reda på som dessutom ligger där han ligger. Kunna promenera runt med pappan till två och bara prata livet. Ätit för mycket gott har vi gjort och idag har Zack blivit värdens minsta passinnehavare typ. Ja det är ju fullt i passbokningen i hela Östergötland men vi hade tur och fick en tid i Stockholm när vi ändå var här. Redo för solsemester i Malaga snart med andra ord! 

Men nu längtar vi efter att komma hem till storebror och fira lite Valborg! Trevlig kväll på er och tack för att ni fortfarande efter alla dessa år kikar in här, gillar och skriver fint! 
Checkat ut och in
(null)

(null)

Vi har checkat ut lite från vardagen och in på hotell i Stockholm! Idag har vi strosat i både regn och solsken. Sett Kungsträdgården blomma och shoppat lite. Ätit århundradets godaste halloumiburgare med avokadoröra och himmelska bakelser på MrCake, lika gott som det ser ut när Roy Fares bakar i tv. Nu har vi köpt jordgubbar och massa annat gott och ska duka upp i sängen och bara hänga på hotellrummet med vår minsting. Hans första natt på hotell och han har redan gjort sig hemmastadd och somnat i spjälsängen! 

Tre goda ting
(null)
 
Tycker jag har hittat en himla fin baddräkt till sommaren! Omlott så jag enkelt kan amma med. Älskar färgerna och mönstret. H&M är avsändaren!
 
(null)
 
Önskar ni kunde känna doften av min choklad-mynta. Helt ljuvlig! Ja och så fyller vi ju uterummet med jutemattor allt eftersom. Senaste tillskottet är den här med ringar, kärlek på den! Finns här. (Adlink)