UA-92102508-1 Beatas.se - Inredning i 30-talshuset - april 2018

30% på min favoritbutik
Inlägget innehåller affiliatelänkar
 
(null)
(null)

G R A N I T är helt klart en av mina favoritbutiker! Hittar alltid något jag kärar ner mig totalt i där. Titta bara hängstolen, korgarnai sjögräs, vaserna, dagbädden och brödkorgarna, för att inte tala om alla jordnära toner på kuddar och dynor. Jag är ju som ni vet totalt förälskad i våra stora linnekuddar och idag när de har 30% på hela sortimentet för medlemmar i inloggat läge (enkelt att bli om man inte redan är) så har jag passat på att beställa en till, i grönt. Kolla bara här hur mycket kuddarna flyger runt och är med här hemma: 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Badpojken
(null)

(null)

(null)

När man älskar kaniner och får den finaste badhandduken av sin bästis! Zackarias älskar att bada och det gjorde Leonard också. Många likheter i bröderna faktiskt. Jag som trodde jag skulle få en av varje, men det kanske visar sig mer vart efter. Sovbebisar är de nämligen båda två och också väldigt glada och sällskapliga. Sen vill Zack ha mer närhet och uppmärksamhet än Leo som nöjde sig mycket själv. Kanske har med amningen att göra tänker jag. Lika till utseendet är de också, många som säger att Zack är en kopia av Leo men också många som tycker Zack är mer lik mig..Leo var Jozef upp i dagen. Ja, spännande för varje dag vad som händer nu i alla fall! 

Solskydd med tofs!
(null)

(null)

(null)

Idag har vi haft grillgäster till lunch och således också lite hjälp med uppsättning av fler skenor i uterummet och barnvakteri så jag kunde sy klart gardinerna och få upp! Som ni sett innan har vi haft gardiner på ena sidan men märkt att vi behöver kunna täcka för solen när vi äter middag på andra sidan. Typiskt nog fanns inte samma gardiner kvar så vi fick köpa linnetyget på metervara och sy själv. På den sidan har vi lite panel för där ska det bli hyllor och för att inte täcka panelen för mycket knöt jag ihop gardinen med en sån där ulltofs. Bara två längder kvar nu att fixa när barnen somnat, blir mysigt det här!