Fina dörrmattor


Ni är så många som gillar min dörrmatta så nu kommer dagens tips! För det finns ju
 dörrmattor och så finns det dörrmattor! Jag älskar min rosa från Zara Home. Både färgen och hur den är flätad. Nu älskar jag även denna från Rusta. Hur den är flätad och den något mörkare rostrosa färgen. Kände när jag såg den att den måste jag tipsa er om! Grymt pris dessutom. Fyndade också äntligen ett snygg skohorn i trä från deras nya märke Elsa Form. Inte att underskatta Rusta, absolut inte. 

Svävande solrosor och lite kvällslycka!
Oh, när man kämpat några nätter. Sjungit, vaggat, testat olika flaskor, ät- ställningar, stått, suttit, turats om att mata, misslyckats. & så plötsligt tar han flaskan och dricker vällingen! Vågade knappt andas under tiden. Lyckan alltså! Jag är så redo att börja avsluta amningen nu och välling på kvällen känns som lösningen för att kunna somna utan tutte och med både mamma eller pappa. Förhoppningsvis också sova ännu bättre! Han äter ju faktiskt också annat nu (älskar gröt och frukt men kämpar med mat) så lite mellanmålsamning skulle känns rimligt.  Har älskat att amma Zackarias men nu är det jag som behöver känna mig mer fri och sova ännu bättre! 

Hoppas, hoppas det håller i nu. Ska fortsätta kämpa och dansa vällingdansen typ! Vad säger ni om svävande solrosor då? Vackert tycker jag! Har ett dörrmatta-tips att återkomma med också. Ikväll blev det tända ljus där i uterummet istället för fönster på vid gavel! Mysigt det med. 

Fynd och tips på loppisar!
Här är gårdagens lilla skörd! Syns det vad jag gillar? Fina stråväskor kan man aldrig ha för många och när mönstret dessutom går i grönt blir det köp. Den finaste korghyllan hittade jag också. Ska hitta den en värdig plats. Återkommer då.

För er som ofta undrar vart jag loppar. Denna gång blev det Återvinningen och Ge för livet här i Norrköping! Annars gillar jag även Hela Människan och Erikshjälpen. Kvarnen i Östra Husby har också godbitar och likaså Åbychansen i Åby såklart. 

I Linköping ligger favoriterna i Tornby - Hjärta till hjärta, Erikshjälpen och Återvinningen. På vägen dit i Norsholm ligger Nostalgiladan, en mer välsorterad loppis med 50/60-talsprylar. Linghem har också en bra vid stationen. 

I Söderköping fyndar jag på Röda Korset och Återvinningen. 

Det var lite som dök upp i huvudet nu, googla adresser och öppettider.