Loppat

Det här vackra, gamla kastet som troligtvis från början varit skrinet till en gammal låda med lock, loppade jag på Öland i somras. Har haft ögonen öppna för just ett kast fast större. Så jag föll för det här, tack vare den mörka slitna färgen. Nu har små vackra ting flyttat in. Just nu som ett stilleben på skåpet i sovrummet. Funderar på om det ska upp på väggen. Det är ungefär så långt tankarna behöver gå idag när jag myser runt här hemma. Skönt med sådana dagar! En hög med höst
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cubus. 

Så mycket fint att klä de små i till hösten. Zackarias har ju en bror att ärva mycket av men Leos bebiskläder som passar Zack nu är sommar. Sen vill man ju gärna ha lite nytt. Som favoritbyxorna härifrån (adlink), för att inte tala om dessa från samma ställe (adlink). Så galet mycket fint just där nu, den här (adlink) mysiga har Zack när vi ger oss ut nu och titta dessa (adlink) ribbade i fina höstfärger. Mocksinerna tänker jag blir perfekta att ha med sockor i vagnen i höst, om de får sitta kvar vill säga. Värt ett försök för finhetens skull med!


Sommarens sista


Nu har vi avslutat sommaren på topp med en tripp till Astrid Lindgrens Värld som vi haft planerad sen i våras tillsammans med vår andra familj! Titta stugan vi bodde i. Gissa om barnen var nöjda? Vilket fint ställe ALV är alltså. Så vackert för ögat precis överallt och paradiset för barnen. Idag tog vi en utflykt till Katthult också och barnen har suttit i snickerboa och tänkt över sommarens hyss. & när jag satt där under Emils föreställning med båda barnen i famnen tänkte jag över livet. Det har varit tuffa stunder i sommar, ibland undrar man hur man ska räcka till åt två och då och då sliter man sig i håret. Men herregud vilken oändlig kärlek. Leonard och Zackarias, mina skatter och stoltheter. Nu har jag även förlängt livet med några år efter helgens alla skratt, välkommen höst på riktigt!