En hustomte


Hej och god fortsättning! 

Hustomten som jag och Leonard gjort blev poppis på insta trots att julen är över. Den är ju fin att ha hela vintern. Och dessutom rolig att göra tillsammans med barnen. Framför allt enkel! 

Så här gör du: Forma ett hönsnät till en kon som stomme, stoppa in grankvistar nerifrån och upp (missat på magen ser jag nu), sätt en kotte som näsa och så en liten toppluva. Vår luva är ett linnetyg som är nålat bak och så en garnboll som är knuten i toppen! 

God jul!
God Jul kära bloggläsare! 

Tänk att många av oss fick en vit jul i år och dessutom sol! Så vackert när det glittrar. Vi har firat en första julafton med två barn, dubbelt så mysigt och dubbelt så svettigt! Det har varit så roligt att följa Leonards nedräkning i år, pirret kvällen innan julafton om Mylingen skulle komma med paket till strumpan och så tomten. Zackarias första jul och plötsligt springer han fram, jagar julgranskulor och fyller snart ett. Hur kunde det gå så fort? Dubbelt så fort som med ett barn antar jag. Men nu fortsätter vi vårt julfirande i Småland! 

Barnrumsförvaring
Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkarKorgar i jute kan man inte ha för många (även om mannen tycker det). Men definitivt inte i ett barnrum, där behövs ju all förvaring...och ändå ligger allt i en enda röra tillslut, haha. Men räddning är ju ändå att slänga ner det i en korg och Cellbes har verkligen flera fina alternativ. Visade ju ett annat set för ett tag sedan och detta är ett med lite större korgar. Den stora blir nog bra för Leonards tågbana som kommer utökas på julafton!

Annars skulle jag ha de som strandväskor eller som krukor för växter eller proppa fulla med filtar i vardagsrummet! 

KLICKA HÄR så kommer ni direkt till fler fina korgar!