Färg av palett
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fy vilken snöstorm! Ganska sköna dagar att hålla sig hemma på då Leo åkt på feber. Har just lyckats klippa ner alla mina Palettblad som blivit milshöga. Har satt flera sticklingar i samma krukor nu istället, får se om det funkar bra och blir mer buskiga växter! Fick en hel del sticklingar över att ge bort och så länge får de stå fina i mina Klong-vas. Mycket växtprat här nu men kolla in min Perlagon som klarat hela vintern där i fönstret och blivit helt maffig. Antar att det hör kommande vår till att bli lite växt-tokig. Får lite feeling här hemma i alla fall! 
Prickigt!
(null)

(null)

För en som älskar prickigt blir ju en grön växt med prickar något alldeles speciellt! Fick denna stickling av en vän och nu blir det spännande att invänta tillväxt. Heja, heja! Ser framför mig hur stor och fin den står sig i uterummet i vår. Vad heter växten förresten, vet ni? 

Omlott och annat amningsbart!
(null)

1. HÄR 2. HÄR
3. HÄR 4. HÄR
(adlinks)

Är på ständig jakt efter amningsbara plagg nu för tiden! Titta bara så fina från Ellos! Roligt att gå från att shoppa gravidkläder till amningsbart nu för dessa behöver jag ju inte stoppa undan i en låda sen. Såg att de har 30% rabatt på Ellos kollektioner av klänningar och överdelar nu - kolla in alla HÄR (adlink).

Omlott är ju grejen alltså, både för amning och annars också - så himla fint och jag är så glad att det finns gott om sånt just nu. Har några amningsbara godbitar här hemma som jag också kan visa och tipsa om ifall ni är fler som letar i samma kategori? =)