Klara färdiga mys!
(null)

(null)

(null)

Vilket himla gos! Gissa om Leonard blev glad imorse när vi gick ner för att äta frukost och han fick se den här stora myspölen. Han började genast mysa till den med en massa kuddar och filtar och låg sedan och kollade på tv där i. Sedan har han lekt diverse badlekar i pölen =) Zackarias sov gott en stund i den också och jag ser framför mig hur bra den blir när han kommer börja leka mer. 

En sån här pöl har stått på min lista till grabbarna att mysa i tillsammans i vardagsrummet och igår kom alltså min fina vän Sophie med hennes dotters som de inte skulle ha kvar längre. Så glad! Blev en riktig mysmåndag det här =) 
#1 - Anonym

Ert golv är så fint! Vet du vad det är för träslag och hur det är behandlat? Vi har ett gammalt furu eller grangolv som vi har såpskurat. Det fanns under plastmattan i vårt gamla hus och vi blev tvungna att slipa det först. Men det är så otroligt mjukt och känsligt. Det blir märke i golvet bara man tittar på det. Stolarna göronen märken. Till och med mattan har lämnat märken. Jag vet inte om kvalitén på brädorna är för dålig eller om vi kan behandla golvet för att få det lite mer slittåligt. Är ert golv känsligt för märken?

Svar: Hej! Det är husets originalgolv som är slipat och vaxat och såpat. Det är faktiskt inte så känsligt men visst blir det märken om något hårt tappas i golvet. Men så här med tre år på nacken är det fortfarande väldigt fint!
Beata Nison

#2 - Anonym

Så fin myspöl! Vet du vad det är för märke?

Svar: Visst är den! Den är från NG Baby!
Beata Nison

#3 - Anonym

Så fin myspöl! Vet du vad det är för märke?