Livets första månad
(null)

(null)

En hel månad med den här godbiten nu! Vet att jag är partisk men hur söt är han inte? Han har växt om sin kompis och blivit en lite mer vaken kille nu. Gillar närhet och när storebror pysslar, pratar och sjunger för honom. En nöjd kille bara han får äta. Vet att jag tjatat om den här amningen men det är sån revansch för mig eftersom den inte fungerade helt med Leo. Jag är på riktigt väldigt glad och stolt över att jag fått det att fungera och tycker dessutom att det är mysigt att amma den här gången. Jag inser också hur skönt det är att ha maten färdig och med sig överallt. För att inte tala om att det är ett bra skydd mot alla vidriga sjukdomar just nu. Så om någon av er inte fick det att fungera första gången - det kan fungera utmärkt nästa gång! 

Vi har haft en lugn första månad och myst mycket hemma. Vi hann prova på hur det är att lyckas komma iväg till förskolan med storebror (svettigt) innan han fick februarisjukan. Men nu är jag sugen på loppisrundor och lekdate med alla kompisar som också kommit till världen nyligen! Så kul att många av mina närmsta har fått och får både nummer ett och två nu. Ser fram emot att möta våren tillsammans med dom! 

#1 - Elisabeth

Så søøøt😍😍

#2 - ellen björktegen

åh, vilken härlig tid ni verkar ha framför er! <3

#3 - Anonym

Åh vad fin han är! 😍

#4 - S

Åh vad härligt! Heja dig! Jag är en av de som skickade lite länktips inför. Tror du att du hade lyckats bättre förra gången med mer kunskap och vägledning? Hejaheja!!

#5 - moster linda

min fina gudson