Ett snabbt och simpelt fix
(null)

(null)

Började rensa hall-lådan när jag kom hem från en lyckad första lämning av Leonard idag (hurra!). Alltså fått någon mani på att rensa här hemma. I vilket fall så hittade jag två knoppar i lådan som ska sitta där uppe på dörrarna när jag hunnit måla dem grå och kom plötsligt på hur jag kunde göra lådans handtag så de kommer matcha sen. Ett simpelt piff som ju blev väldigt bra! 

(null)

(null)

Så här såg det ut innan. Dessa läder-loopar har jag också gjort själv men hade även limmat dit mässingsploppar över skruvarna som bara trillade av. & sedan vi bytte golvet har jag känt att jag skulle vilja ha grå knoppar/handtag som matchar bättre.

De grå kulorna på tråd är köpta på Form Living men lär ju finnas på Panduro, om inte får man måla. Trädde dem bara på mjuk ståltråd och surrade ihop dem på insidan. Världens snabbaste fix ungefär!

En helhetsbild kommer när knopparna till dörrarna är målade då!
Söndagsmyset
(null)

(null)

Tre mysiga veckor med honom nu! Imorgon börjar vardagen, pappa börjar jobba och vi ska klara oss själva - jag och mina killar. Spännande! Mest nervös för att lyckas få på både mig och grabbarna kläder och i oss mat och komma iväg till förskolan i tid sen. 

Zackarias sköter sig och fick ny godkänd-stämpel i rumpan när han vägdes i veckan, heja heja. Ja, ett matvrak är vad han är och ungefär varenda gång jag själv ska äta är det som att han känner matoset och blir dödshungrig =) 

Leonard fortsätter att vara världens bästa storebror. Varje morgon vill han ha lillebror liggande bredvid så han kan kramas och imorse sa han, "vad roligt det är att Zackarias har kommit till oss nu". Sen testar han oss istället men huvudsaken är att den där syskonkärleken spirar alltså! 

Hur mysig är hans stickade dress från H&M då? För att inte tala om dom små gosiga fötterna! 
Kaniner och ABC
(null)

Han får så mycket fina presenter den där Zackarias! Fint på hyllan tills han kan börja leka med bil, mysa med kanin och dra sin spårvagn. 

(null)

Ser fram emot när han kan vara kanin i den här lilla dressen som var ett av de första plagg jag köpte till honom! 

(null)

Känns som den här postern är lite som gjord för tapeten, smälter in så fint! Ville ju så gärna måla om innan han kom men nöjer mig nog med tapeten nu ändå. Tänker måla hans skåp i matchande grön istället!