Amma, mysa, sova, bajsa - repeat
(null)

Herregud vad jag njuter av tiden som är nu! Att få spendera dagarna med hela familjen hemma, få mysiga besök, ta en promenad och bara vara. Idag har han funnits i vårt liv i en vecka och vi ska fira med ett första bad. Zackarias har  fått finaste badankorna i present. 

(null)

Leonard är en så duktig storebror. Han klappar, sjunger och tar hand om lillebror. Blir mäkta stolt när vi peppar honom att han gör brorsan lugn och glad. Zackarias är världens gosigaste och det kanske bästa just nu är att amningen fungerar helt denna gång! Ni vet ju att jag laddat för det och när vi var tillbaka på kontroll var viktkurvan spikrakt uppåt - sån revansch, ingen extra ersättning denna gång och jag hoppas sååå att det håller i sig!

(null)

Mycket bebisprat nu såklart men kommer fortsätta blanda upp med min inredning. Vet ju att ni gillar båda! Tulpanens dag idag och mina som Leo och pappa köpte köpte till mig efter förlossningen står sig så där spretigt fina i min Ernst-vas. Nöjd med livet alltså! 


#1 - Jonna

Så härligt. Den första tiden är ju helt underbar, om allt fungerar. Att bara få vara hemma tillsammans familjen och bara vara! Den badankan har mina barn med, de älskar den!

#2 - S

Hejaheja!
Amma på bara, på minsta signal, då brukar det gå vägen om det funkar hittills👊🏻

#3 - Natalie Abrahamsson

Så skönt att amningen funkar! Det är ju så mysigt. :)

#4 - Natalie Abrahamsson

Så skönt att amningen funkar! Det är ju så mysigt. :)

#5 - Emmeli/Lillafrun

Så underbart, hela alltet! Glad för eran skull. Grattis, grattis, grattis till ännu underverk!
Kram Emmeli, Lillafrun från Norr!

#6 - Sandra SG

känner igen mig så väl i din rubrik! haha.

#7 - Anna

Grattis!!!!!! Så mysigt, det låter fantastiskt!!!! Och du, få ingen depp om viktkurvan planas ut eller dippar emellanåt, tillväxtkurvan de flesta bvc följer utgår inte från ammade barn, och ammade barn och barn som får ersättning växer olika. Kan vara bra att veta :) (nu menar jag ju självklart inte att han kan gå ner hur mycket som helst i vikt utan att det skulle vara någon fara). Lycka till med allt!!!