En evighet
(null)

(null)

Vad goa ni är som kikar in, peppar och väntar! Dagarna efter nyår, åtta här nu efter kvällens tolvslag, har varit en enda evighet. Jag har nu gått tolv dagar över tiden. Tolv! Mina palettblad har hunnit föröka sig till fyra men här ligger jag. Nä, men man blir ju trött alltså. Har så ont i mina höfter som turas om att bära tyngden i soffan och sängen. Önskar mig en lyftkran varje gång jag ska vända mig. Ja men ungefär! Vill ha min kropp tillbaka. Blir avis på alla jag ser skriver "Han är här nu!" L Ä N G T A R ju så jag spricker, ja det gör jag ju ungefär bokstavligen snart. 

Idag hade ju varit en fin dag att komma på, men det ska ju bli sol imorgon med så varför inte vänta? Ska väl försöka somna ännu en natt nu då. & tänka alla dessa fina tankar som att snaaaart är han här och snart är allt jobbigt glömt! Ja, för så är det ju men svårt att behålla sitt positiva jag när man närmar sig vecka 43! Mammas lilla envisa skatt, att du skulle låta oss vänta så länge. Så många som längtar efter dig nu! 
#1 - Linnéa

Åå håller tummarna att bebisen kommer snart!<3

#2 - Mi

Lycka till med sista biten nu! Min lilla kille som var beräknad ungefär samtidigt, kom 3 veckor tidigt istället.
Tack för en inspirerande blogg!!

#3 - Anonym

Vet hur du har det! Har också gått över tiden. Lider med dig i din stånkighet! Men snart är han ute o då har du glömt dessa jobbiga dagar på två röda sekunder. Kram/Elin

#4 - sara

Men åh vad segt att han trivs så bra i magen att han inte vill komma ut än på ett tag....Hoppas den sista tiden går fort nu så att du snart har honom i din famn!

#5 - Anonym

Snart kommer han och det kanske är en tröst att han blir starkare o starkare för varje dag! Bra när man föds i flunsatider mm. Själv är jag beräknad i mitten feb men jg är orolig att hon kommer tidigt. Vill gärna att hon ska tjocka på sig o bli stor o stark!

#6 - Anonym

Grattis till er lilla fina bebis! Undrar vart gardinerna är ifrån? Mys i bebisbubblan länge nu!

#7 - Adrian Gustafsson

Vad fin och intressant blogg du har! :)

Har precis börjat blogga själv, bloggar om allt från inredning,hemmafix, matlagning, bakning och musik.

kika gärna in min blogg när du har möjlighet!:
http://stuffbyadrian.blogg.se/

#8 - Jasmin

Gratulerar för er andra skatt!!

En tanke slog mig, varför räknar vi i väst så noga alla dagar? Det orsakar stress, frustration och ibland rädsla. Är inte 9månader nog med tid för att vi ska bygga upp förväntan, längtan m.m. till barnet?

Varför gör vi som vi gör?
Bara en tankeställare :-)
Jag valde att inte räkna dagarna, och med barnmorskans samarbete och förståelse gick det över all förväntan jämfört med mina väninnor. Frågade ngn mig vilken vecka jag var... så var svaret alltid om vilken MÅNAD jag var. Och så har jag gjort med mina 3 graviditeter hehe

Make it simple and enjoy the experience

Kärlek till alla