Perfekt till amning
(null)

(null)

Ingen bebis i sikte! Just 2 januari har faktiskt många i min närhet gissat på men det känns inte som att något är på gång. Fast å andra sidan kan det ju bara säga pang och så händer det. Vore så coolt att få vara med om att vattnet går, det gjorde det aldrig på Leo. Känns som det blir lite action då! Imorgon har jag gått en vecka över tiden.. 

Passar på att tipsa om den här fina stickade tröjan från Gina! Min svägerska hade på sig en sån med axlarna lite neddragna likt singoalla och jag såg direkt potentialen för amning. Dessutom i min favoritfärg - mörkgrön, men finns i fler färger. 

#1 - Hanna Karlsson

Ida föddes tio dagar över tiden och den förlossningen startade med att vattnet gick. Otroligt häftig känsla. Det låter precis som när någon knäpper med fingrarna fast inne i magen och så kommer vattnet. Jag kommer ihåg att jag sa till Rickard att "nu går vattnet" och så hann jag precis "hoppa ur" sängen innan det sa splasch. Därefter gick det fort. :-)

#2 - Fru B

Vad spännande! Jag gick över 10 dagar med båda flickorna men Lilleman kom som planerat.

#3 - C

Leo gissade väl på dagens datum 3/1? 😊

#4 - Alexandra

Du har uppdaterat varje dag de senaste så får hoppas storebror hade rätt att han kanske kommer idag på en onsdag:) skönt för mamman med!