Söndagsmyset
(null)

(null)

Tre mysiga veckor med honom nu! Imorgon börjar vardagen, pappa börjar jobba och vi ska klara oss själva - jag och mina killar. Spännande! Mest nervös för att lyckas få på både mig och grabbarna kläder och i oss mat och komma iväg till förskolan i tid sen. 

Zackarias sköter sig och fick ny godkänd-stämpel i rumpan när han vägdes i veckan, heja heja. Ja, ett matvrak är vad han är och ungefär varenda gång jag själv ska äta är det som att han känner matoset och blir dödshungrig =) 

Leonard fortsätter att vara världens bästa storebror. Varje morgon vill han ha lillebror liggande bredvid så han kan kramas och imorse sa han, "vad roligt det är att Zackarias har kommit till oss nu". Sen testar han oss istället men huvudsaken är att den där syskonkärleken spirar alltså! 

Hur mysig är hans stickade dress från H&M då? För att inte tala om dom små gosiga fötterna! 
#1 - Mickan

Så gosig han är lille lillebror! Så upplevde vi också, att storebror verkligen älskade lillebror men blev lite mer motvalls mot oss. Jobbigt men hellre det än att han skulle ogilla lillebror! Lycka till med nya vardagen, det fixar du galant! Kram