Tio dagar över tiden
(null)

Nä, ingen bebis! Nu har vi till och med passerat dagarna jag gick över med Leonard, vilket var nio. Alltså vi var så pepp och redo där i torsdags! Hinnsvepningen verkade ju lyckad, öppen tre cm och så satte värkarna igång ordentligt på eftermiddagen. Nu händer det! Mamma och pappa hämtade Leo och vi klockade värkar, packade ner hygien och tog upp min jordgubbssaft ur frysen, som jag ska ha på förlossningen. Ringde till och med förlossningen och kollade läget och hon hoppades jag skulle komma under natten och föda. Sen senare på kvällen sa det bara stopp och allt avtog. Skapligt snuvade på konfettin! 

Så nu i två dagar har jag badat varmt, gått upp och ner i trapporna här hemma och varit ute och promenerat. Denna väntan. Det känns ju verkligen som man kommer förbli gravid för resten av livet. Man blir ju depp alltså. Får fortsätta mysa med hans filtar i sängen ett tag till som det verkar. För att fördriva tiden lite idag så knåpade jag ihop en enkel mobil till hans säng, kan visa den imorgon! 

#1 - Catrin

Åh va kämpigt! Men får ni gå på extra ul nu då lr? Gick över fullt med min dotter, men denna gång har jag haft känslan att lillebror ska komma tidigare, men det är väl önsketänkande antar jag 😏

#2 - Michaela

Jag kanske får rätt ändå... Söndagsbarn 😘