UA-92102508-1 Beatas.se - Inredning i 30-talshuset - june 2018

Midsommar snap’s
(null)

Fyndig rubrik ändå! Vi har firat midsommar i skärgården och här kommer några snaps fångade med mobilen. Leonard och Vera blåste såpbubblor efter dans kring stången och spel på öns egna chokladhjul och vinstlotteri. Dryga tusenlappen köptes det lotter för och det kommer vi skänka till Min stora dag, så fint!

(null)

Vi åt midsommarlunch och barnen åkte båt och vattenskoter, drömmigt!

(null)

Den här charmade hela högen där på ön och vandrade runt bland famnar, smilade upp sig och njöt av uppmärksamheten! För att sedan sova hela kvällen när vi andra flossade och dansade i den ljusa sommarnatten. Skärgårdsluften gjorde nog susen för den där!

(null)

Magisk solnedgång efter skur, sol, blåst och stiltje. Allt på en och samma dag! 

(null)

Min bebis! Så glada att vi får komma och hänga med alla härliga i skärgården på midsommar! 

På hyllan
(null)

(null)

(null)

Sjalar alltså! Det är fint det. Speciellt när man hittat de tre allra finaste på loppis. En i siden och alla med rosa inslag! Jag är en sån som hatar att ha håret fram i ansiktet, jag drar gärna bak det med hårband. Hade alltid diadem förr så när hårbanden gjorde comeback ordentligt blev ingen gladare än jag! Under tiden de inte används får de vara lite fint pynt på tallrikshyllan i hallen.

Vi överlevde Kolmården med bara några droppar! Imorgon får pappan semester och en lång och lugn sommar väntar tillsammans allihop. Börjar med midsommar i skärgården! 

När blommorna passar tapeten
(null)

(null)

(null)

Haha titta vilken match! Blommor i hela huset. Laddar för en eftermiddag på Kolmården som troligtvis kommer sluta på Troppan (Tropicariet) när vi får fly regnet. Varför ska det alltid bli så här lagom till Midsommar?

Något annat som flyttat in i sovrummet är Zackarias spjälsäng, han har lämnat vaggan för den. Mammas stora! Vissa nätter sover vi rätt bra och andra ska det ätas, ätas, ätas! Livet och så. Älskar livet och ibland blir man påmind om det lite extra 💛