Du magiska vy!
(null)

(null)

(null)

(null)

Ja, när man går ut här på morgonen och hör fåglarna och ser råg och blåklint vaja, då mår man. Lite magiskt faktiskt! Utsikten var en av de avgörande faktorerna vid husköpet. 

Det är lata dagar som gäller nu! Känns så skönt att ha så gott som tomma kalendrar och kunna vara spontana. Göra dagsutflykter och slänga sig iväg för bad i hettan! Mycket häng i både trädgård och i uterum. Förutom just uterummet så kan ju lekstugan till Leonard vara bland det bästa vi gjort, han älskar att styra där. Ja men alltså vilken kanonsommar att vara mammaledig på och dessutom få långledigt tillsammans hela familjen! Ser fram emot allt den har att bjuda på och framför allt att bara vara. Längtar också efter promenader med sommarpratarna i öronen, många jag vill lyssna på. & att styra med diverse projekt.

Men nu sova för att ladda jordgubbsplockning med våra kompisar imorgon!

Mamma ❤️ barn matcha!
(null)
 
(null)
 
Fiskbensmönster alltså! Zackarias gröna dress har jag ju visat tidigare och den finns fortfarande på H&M. Min underbaring till tröja finns just nu här på Lindex rea! (adlink) Älskar den. En fin match med sitt barn om man gillar sånt! Det var dagens tips det! 
 
Så roligt att se hur himla många ni är som är med och tävlar om mysgropen. Men förstår - den är ju underbar! 
 
Vinn Zackarias mysgrop!
I annonssamarbete med BIA INTERIÖR

(null)

(null)

(null)

(null)

TÄVLINGEN AVSLUTAD! Bia Interiör presenterar vinnaren - stort grattis Rebecka Lindström! Du får välja en mysgrop i valfri färg. Maila detta samt adress till Bia Interiör på "Kontakta oss" inne på deras sida! 

Har ju visat den innan - Zackarias nya mysgrop i smaragdgrön sammet! Ljuvlig att se på och supermjuk att mysa i. Det bästa med den här är att den har stadiga kanter, perfekt nu när Zack precis börjat sitta själv. 

Det är duktiga Bia Interiör som gjort även denna. Sofia som äger företaget är lika gammal som mig och jag är så impad över hennes entrepenörsskap! Hon håller till i Valdemarsvik, nära Norrköping med sin tillverkning av dessa härligheter. Heja henne alltså! 

Hon tyckte att jag skulle lotta ut en sån här mysgrop till någon av er i valfri färg. HÄR kan ni läsa mer om den och se alla fina färger. Så för att vara med och tävla;

  • Gilla detta inlägg på hjärtat
  • Skriv vem som ska få mysa i den här gropen

BIA INTERIÖR drar en vinnare 1 juli som presenteras i detta inlägg!