Påskafton
(null)

(null)

(null)

(null)

G L A D   P Å S K ! 

Vi njuter av långledigheten tillsammans och myser med familj och vänner. Leonard fick välja vad han ville klä ut sig till i skärtorsdags och valde påskhare, mammas pojke det! Dekorerar såklart hemmet med kaninöron och klär minstingen i kanindräkt. Crazy rabbit women typ =) Men visst är servettvikningen fin? Nästa år ska jag göra bordsplaceringen så! 

Imorse fick Leonard en cykel av påskharen så nu ska det övas, övas, övas! Men idag ser jag allra mest fram emot mamma och pappas påskbord! Hoppas ni har det fint!Gröna sköna
(null)

(null)


Fick tillslut tag i det finaste lilla setet till Zackarias från H&M Exclusive! Tror det finns igen nu. Fiskfjällsmönster är ju fantastiskt fint och så i den ljuvaste grön. 

Nu ska vi promenera bort och hämta storebror  under klarblå himmel och sol, ljuvligt! Får bli glass-mellis på altanen sen. Uterummet är färdigmålat och ska börja fixas idag. Vårt mål var att ha det klart till påsk, hurra så härligt att inviga det denna helg! 


Svart mesh!
I annonssamarbete med Daniel Wellington

(null)

(null)

Min favoritklocka från DW har hittills varit den guldfärgade i mesh så när jag såg att de gjort den i svart också blev jag ju förälskad på nytt! 

Som i en liten påskpresent kan jag nu erbjuda er 15% rabatt på hela sortimentet på Daniel Wellington med koden BEATA. 

Ny tid, ny klocka kanske? Underbart med kvällsljuset, tack vare det kan vi måla färdigt vårt uterum en helt vanlig vardag!