Recept på rosa rabarberlemonad!
(null)

Ni var några som efterfrågade recept på denna härliga lemonad, så det kommer här:

För 2 liter
500 g rabarber
1 vaniljstång eller vaniljpulver
Saft från 1.5 pressad citron
1.5 dl strösocker 
2 liter vatten 

Slanta upp rabarber och lägg i en stor kastrull. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg i stång, frön, citronsaft, socker och häll på vattnet och koka upp. Låt sjuda ca 10 min, sila lemonaden och låt svalna! Färdigt!

Galet fin att se på och himmelskt god att dricka. Perfekt i gå bort present nu i sommar också kanske? 
Trädgårdslek
I annonssamarbete med Trademax

(null)

(null)

(null)

Leonard är verkligen ute från morgon till kväll och leker i trädgården! Hans bästa är lekstugan där han styr med sina kökstillbehör. & så fixar han picknick i tältet, gungar, springer i vattenspridaren och gräver i sandlådan. Men det är ju det här med en studsmatta. Jag vet ju hur gärna han skulle vilja ha en. Som tur är har grannen en och likaså bästa vännen och farmor och farfar! Tänk att det är så roligt att studsa. Överväger fortfarande att överraska honom med en. Dom har fina studsmattor på Trademax nu som ni kan spana in här! En i grått vore kanske något för lite lagom snygghets skull =)
Livet ändå!
(null)

(null)

(null)

Dagarna där ute och med dom! Så mycket lättare och härligare livet blir med sol och värme. Spring i sommarben, Leonard i trädgården och vi som turas om i spåret i skogen efter nattning. Vilda blommor i vaserna. Lite sangria som slinker ner medan det packas till Spanienresa! Ser fram emot brorsan, Karla och barnen, poolbad, marknad, churros, tinto de verano, strandpromenader och shopping. Att ha semester med min familj! Lite nervig också för en första resa som tvåbarnsmor, men blivit boostad idag med kärlek och Ritualsprodukter och laddat med söndagsmask och så. Zackarias har börjat gilla det här med gröt och att rulla. Leonard har börjat bli stor och leker själv inne hos grannpojken. Kommer inspringandes och ropar -mamma, jag är hemma nu! Ger sin bror kärlek och tjuvnyp och Zack skrattar tillbaka. Ja, lite sånt som är livet!