Egen sänggavel av jute

Plötsligt kom jag på det! En sänggavel av jute skulle det bli. Jag har varit inne och nosat på något liknande fast med kork men i och med snedtaket skulle det bli svårt. En klädd skiva skulle heller inte funka då så lite skulle synas. Har så länge (tre år) funderat på sänggavel nu så när dessa fina jutetabletter dök upp började en tanke ta form och så här blev det! Tack vare det mjuka materialet kunde gaveln klättra upp på snedtaket och synas mer. Jag är så himla nöjd. Ville ha något eget och annorlunda!

Det blev kanske världens enklaste, snabbaste och billigaste sänggavel!  Jag har använt tolv tabletter i jute, småspik och en hammare. Se till att ha korta spik med litet huvud, då försvinner de in och göms. Ett tips är att spika in de halvvägs först ifall du vill justera några så du enkelt kan dra ut spiken och ändra. Det blir liksom inte enklare än så! 

Gilla gärna på hjärtat om du gillar 🖤


Hundra, tvättat linne
Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar


Är det någon mer som älskar linnedukar? Jag har ett par men behövde en grå och på riktigt har jag hittat den allra mjukaste, finaste nu! Till bra pris för att vara 100% tvättat linne dessutom. Här (adlink) hittar ni den, även i fler färger. 

Mitt bästa tips för att få den så där lagom fint skrynklig utan veck är att tvätta duken och sedan torktumla den och så direkt upp på bordet! 


Gjort en ridå


Zackarias har fått en gardinridå över sitt lilla, lilla fönster. Dels för finhetens skull men också för att kunna stänga ute ljuset helt. Blev väldigt nöjd med mysfaktorn som la sig över rummet. Leonard gillade bambin som åker ballong!Har inte sytt något utan bara satt tre långa spikar och hängt upp ett linnetyg som blev över från uterummets gardiner. Trädde det genom gardinringarna för att enkelt kunna ta ur och täcka fönstret. Kulorna för en extra lekfull deltalj.