Årets och tidigare års adventsljusstakar
För er som inte sett på min Instagram så blev det här årets adventsljusstake. Kände för blommor, grönt och aprikost. Det blir lite min jul. I den vackra skålen från Gryts Handelsträdgård står min loppade luciakrona som också syns på en av bilderna nedan. Täckt med mossa och de finaste ministjärnorna. De små träbokstäverna från Panduro fick hänga med i år också. Ljusen i mörkaste grön är från New Port. När jag köpte de i somras var det för advent. Längtar till söndag, lika mycket som Leonard! 

Fick önskemål om en tillbakablick på tidigare ljusstakar som kommer här! Ser nu att allihop är av loppisfynd =) 

Den mörkgröna julstjärnan

Inlägget är i samarbete med granit och innehåller annonslänkNi var några som undrade om min mörkgröna julstjärna på insta. Nu såg jag att min favoritbutik har den till pangpris, kolla här!


Vik ett cirkustält


Jag och Leonard har gjort ett drömmigt litet cirkustält! Visst är det sött? Se om några små möss kanske får flytta in. 


Glittriga flaggor valde Leo! 


Det här är som alla mina tips väldigt enkelt. Ta bort pärmryggen från en pocket. Jag såg till att välja en så vit som möjligt (pocket har ju en tendens att gulna) med många sidor. Vik sedan varje sida uppifrån högra hörnet in mot mitten och fortsätt tills boken är slut. Det tar inte så fasligt lång tid som man kan tro. Det gick i ett svep! Sedan fäste jag grillpinnar på kanterna och i mitten och så lite jutesnöre och några vimplar och flaggor på det! Vimplarna vek jag bara över snöret och limmade ihop längst ner så de även går att förflytta lite i sidled om man vill. 

Hoppas ni gillar 🖤