En megakrans av ek




Har haft tankarna på en sån här stor krans sedan förra hösten! Införskaffade mig en rockring som dessvärre lektes sönder. Men så nu idag efter en skogspromenad i krispig kyla och strålande sol blev den till. Av en hård och tjockare ståltråd och från eken på vår tomt. Tycker det blev väldigt maffigt och fint där vid entrén. Det är något alldeles speciellt med kransar alltså. Hemtrevligt och iögonfallande.

Vilken energi jag fick av promenad, vädret och den där! Kul att ni börjat gilla ordentligt igen, fortsätt gärna med det 🖤



Snabb, god och enkel smörgåstårta


Ja, faktiskt min första smörgåstårta någonsin! Enkel att göra och roligt att dekorera ju. Recept från min fina svägerska. 

Vispa 3 dl grädde i en bunke 
Ha i 2 burkar tonfisk
Finhacka ca en dm purjokök och ha i
Tryck i en tub majonäs

Bred ut röran på varje lager med polarbröd (tre lager) samt ovanpå och dekorera med tex sallad, räkor, ägg, ostrullar och skinkrullar. Så enkelt och gott! 

Leonard ville aldrig att dagen skulle ta slut. Han har räknat ner och kryssat dagar sedan början av september. Men idag fick han verkligen kalasa med alla sina kusiner. Maskerad och fiskdamm, det är livet! & han är mitt liv! 

Då får ni gärna gilla nu igen då så jag vet om ni tycker om såna här inlägg också 🖤

Fyra fynd!

Kul med alla era hjärtan på förra inlägget, då vet jag ju att ni gillar det ni ser. Fortsätt med det så fortsätter jag med lite nya fynd då! 

För idag mötte jag upp tre bästa vänner för loppistur ihop! Fokuserade på fynd och så en fika på det. Mysig start på lördagen och några finheter att placera ut blev det allt!