Linnemix
Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkarDen här duken i färgen linnebeige är min senaste kärlek. Den är i en mix av hälften linne, hälften bomull. Bra kombo! 

Det blir så ombonat och fint med duk tycker jag. För att slippa tvätta för ofta minimerar jag risken för spill genom att vika upp duken där längst bort där vi sitter och vardagsäter. När jag väl tvättar duken så kör jag den en liten stund i tumlaren och när den sedan bara är lite fuktig lägger jag ut den över bordet för självtork = slipper stryka! 

Duken i linnemix finns HÄR i fler färger och dukar i 100% linne finns HÄR

Med koden 1902 får du dessutom 10% rabatt vid köp för minst 400kr, 15% rabatt vid köp för minst 600kr och 20% rabatt vid köp för 800 kr. Se deras startsida för vilka märken detta ej gäller. 


En hög favoriter
Inlägget innehåller adlinksMina absoluta inredningsfavoriter är dessa linnekuddar. Fina överallt i huset. Så jag blev helt överlycklig och riktigt överraskad igår på hjärtedagen när mannen kom med ett par nya till samlingen. Han hade gått förbi Granit uppe i huvudstaden och tänkt på mig och min förälskelse. På riktigt de skönaste och finaste kuddarna som finns. Skulle gärna fylla alla hörn med dessa! 

HÄR FINNS KUDDARNA (adlink) dessutom på rea just nu så pass på! 

Mönstrad jutematta
Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar
Vid det här laget vet ni nog att jag älskar jutemattor. Har ju hela uterummet fullt. Ännu lite mer älskar jag jutemattor med mönster i. Så himla fint! Perfekt som dörrmatta också. Den här har tagit plats framför altandörren. Ser fram emot när det står sandaler där på i sommar. Tänker sen att den blir fin att ha under julgranen när det är tid för det igen. Användbar matta alltså!