Lite för varje dag!Ljuset, solen och dagarna som redan känns betydligt längre! Nu har det börja vända märkbart minsann. Älskar att gå mot den här tiden. Förra året älskade jag att möta mammaledigheten just så och nu älskar jag att det är denna tid jag börjar jobba. Jag ska springa på luncherna och alldeles snart åka hem när det är ljust! Vilken tur vi lever med årstider och att varje är ganska lång så man hinner glömma och lyckas förundras och pånyttälska varje gång. Just årstiderna är något jag älskar med vårt hus, att vi får följa dom på ett böljande fält utanför fönstret. Det är fint om någe! 
En loppad drömsamlingNi vet när man gör ett fynd, billigt och fint, och det dessutom är något man behöver och tänkt köpa. Då blir det lite eufori i kroppen alltså. Herregud för loppis, det är en av mina livskickar! Den här uppsättningen av fjorton koppar och fat fyndade jag på Återvinningen i Söderköping för sjuttio kronor. Har bara udda koppar i skåpet men har väl inte riktigt prioriterat det eftersom jag inte dricker kaffe. Så frågan är, är det nu jag ska lära mig? 

Ampel av makrame
Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkarVärldens finaste ampel i makrame HITTAR NI HÄR!

Blev så positivt överraskad när den kom hem för den var ännu finare och större i verkligheten. Så välgjord och rymlig!  En ny favorit. Tänker den i uterummet sedan. Bra förvaringskorg med!