Mamma mia vilken film!

Ni måste se den. Det är en sån där film där man skrattar och gråter om vartannat.
Vilka grymma sångröster sen. Meryl Streep överraskar verkligen. Och Colin Firth´s röst är underbar. Vilka låtar ABBA har. Det är ju helt sjukt att en grupp kan ha så många hits. Så många hits som så många kan texterna till. Mamma hade en ABBA-skiva hemma som jag fick när jag åkte. Gissa om det lät som en konsert i min bil på vägen hem? Haha. Detta kan bli en Pretty woman-film kom jag och mamma fram till. Dvs en som man kan se om och om igen. Som SATC.

Sen att man får bröllopsplaner är ju inte heller konstigt. Vi har faktiskt smått börjat planera vårat, någon gång kommande, bröllop. När och vad vet bara vi. Men bara smått som sagt. Hihi.

Sen kan jag lova att jag fick tillbakalängtan till mitt långa ljusa hår. Så vackert när Colin sprang och flängde med sitt.. Här kommer en bild på mig som togs nån gång under min galna, men ack så roliga gymnasietid. När mitt hår var som längst var det ner till höfterna. Och tjockt som bara den. (På detta kort hänger typ allt där bak.)
Frågan är bara vad jag passar bäst i? Ljust vs Mörkt? Långt vs kort? Jag saknar det långa, men trivs med det mörka. Eller? Saknar jag det ljusa med?

#1 - Kat

Grattis på födelsedagen! Det ljusa var jättefint,spara ut..kan ju vara kul när man gifter sig,då kan man göra lite mer med håret :)

#2 - Beauty By Beata

Kat:

Tack så mkt, men det är imorn =) Verkar stå fel på min nedräkning.


Ja, sparar gör jag nu, men det går ju inte fort..

#3 - Alexandra

Men gumman vad söt du e... det var gamla bettan det -ler-


Sakanar ditt långa hår :) men vi sparar ihop, jag är redan på gång. Ringer ikväll, eller ring på en rast om du kan.


Puss puss

#4 - pojken

Du var så snygg i det håret... Det e du nu med, men det var på ett annat sätt då!//En kille

#5 - Sara

Ja du, du är en puma i vilket som. Alltid en beauty! :) Nu är det bara en dag kvar tills du fyller, ihh! Och bara 14 dagar tills jag fyller. :) Puss puss

#6 - Sara

Ja du, du är en puma i vilket som. Alltid en beauty! :) Nu är det bara en dag kvar tills du fyller, ihh! Och bara 14 dagar tills jag fyller. :) Puss puss

#7 - bella

fyller inte du år i morgon? ja har för mig att de va 1 augusti, om inte fy fan va förlåt min kära svägerska, känner mig ganska rutten nu, gratts (K)(K) och föresten du e jätte fint i blont med ja föredrar the dark on beata the beuty ;)