Snacka om EXTREME home-makeover.
Okej, ni vet inte hur det såg ut innan. Men om man säger såhär, vår innergård var en ren KATASTROF. En viss del av den är det fortfarande men plan två om man säger (det är en trapp upp till den "riktiga" innergården) är totalt oigenkännlig nu.
När vi kom hem från restaurang-firandet på Akropolis tänkte vi att vi skulle gå upp o se hur det såg ut eftersom vi vet att de jobbat med det ett tag. (Vi kan inte se det från våra fönster.) Och snacka om att man typ tappa hakan när man kom upp sista trappsteget. Va som att komma utomlands.
Vitt grus, mörka "trästigar", blommor överallt, grill, bänkar allt. Yes, den tackar vi för. Hoppas de fixar till den nedre delen lika fint.

Svårt att fota helheten, men man kan väl ana fräscheten?

Kom på en sak till angående det glädjande beskedet jag fick idag. Jag hade ju lika gärna kunnat blivit reserv eller såklart rent av inte kommit in, men jag blev antagen direkt till en ordinarie plats! Det är ju trots allt bara 30 platser man slåss om. Måste bara påminna mig själv om hur skönt detta känns. Framtiden ligger i mina händer.

Efter Akropolis gick vi hem och myste framför filmen Fools Gold. Den kan jag verkligen rekomendera. Snacka om att jag vill tillbaks till Playa Blanca i Colombia och snorkla.
Nu ska jag gå och sussa efter en helt underbar dag. För imorrn börjar jag ännu tidigare än vanligt..
Godnatt alla söta och tack för alla grattis.