FORTFARANDE INTE FÄRDIGT
IMG_0216 Vet inte hur länge vi försökt färdigställa sovrummet nu. Det går sakta framåt, väldigt sakta. Och det beror på att vi inte hittar det vi söker. Nu har jag i alla fall hittat ett väldigt enkelt och bra överdrag till vår gråa säng i vitt som ni ser. Det gråa var inte så snyggt till den blåvita gaveln. IMG_0207 Inte helt lätt att hitta en likadan lampa på loppis till Jozefs sängbord också.. IMG_0195 Sen vill jag ha fler kuddar att bryta av med..och så ett mörkt skåp som matchar bjälkarna att ställa på andra sidan rummet..och en fin filt att lägga över änden på sängen..och en tavla.. IMG_0295 ..och något smart eller fint mellan bjälkarna där..tips? Så atte, ni får helt enkelt kika in i sovrummet om ett tag igen när det är färdigt! Väldigt snart hoppas jag.
#1 - Amanda

Åh, vad fint ni har det ändå! Att ni orkar vänta på att hitta rätt saker! Jag önskar att jag hade det tålamodet.... När jag ser någonting som saknas så letar jag bland det som finns och väljer det bästa. Kan du inte skriva ett inlägg om det? Är det inte påfrestande att se tomrummet av tex den andra lampan? Hur gör du för att inte helt enkelt bara åka till Ikea och köpa två likadana?

Haha oj vad många frågor (och lång kommentar) det blev... Nu får jag nog allt svara på din fråga! Vad sägs om att ställa olika fina krukor (go crazy på loppsar) på olika fina små pallar i olika färger, och ha en klätterväxt (jag vet ju att du gillar murgröna) som sprider ut sig lite lagom i krukorna? :)

#2 - Karin

Vilken UNDERBAR sänggavel! Hur har du gjort den? Älskar tyget!

#3 - Linn

Jeg ville satt et par store grønne planter der:)

#4 - Anonym

Jag hade satt upp lite maffiga men stilrena krokar som matchar den guldiga lampan blandat med smala men djupa hyllor på ett fint sätt. Kanske någon byrå med gulddetaljer.:)

#5 - DEnise - Mamma till NOah!

så fint ni fått

#6 - Kikki

Den turkosa kudden passar inte alls med resten av inredningen

#7 - Jessie

Så glad att jag hittade in på din blogg idag, den är verkligen himla fin. Gillar alla loppisfynd och blir så sugen att dra iväg på sommarloppisar nu. Lycka till med att färdigställa sovrummet, det kommer att bli så fint!

#8 - FYNDEN | Beatas.se – Mode, Second Hand & Inredning @ Spotlife

[...] det passar perfekt till samlingen småbord-till-soffan. Golvlampan är i sin tur i samma stil som sänglampan som jag har en utav och letar kompanjon till. Frågan är om den ska flytta in i sovrummet eller ge [...]