Swisha för mamma


Kan vi bara stanna upp och prata cancer? Är säker på att alla i mina följare vet någon som drabbats. Många är mammor, som får bröstcancer. Mammor, som vill se sina barn växa upp. Att bara snudda vid tanken är hjärtskärande. Tänk om man istället visste att man överlever vid ett cancerbesked. Jag har ärftligheten i släkten och oron i kroppen. Mer än någonsin. Det finns inget jag önskar mer än ett botemedel mot det, cancern. Men vi måste verkligen hjälpas åt. Ni som följt med länge vet att jag varje år haft en insamling där vi tillsammans samlat in hundratusentals kronor till forskningen. Hoppas ni hänger med i år också och swishar för mamma? Din mamma, dina vänner, syster, svägerska, svärmor, faster, moster, mormor, farmor. Vem som helst kan drabbas och då drabbas även du.
Hoppas också ni gillar detta viktiga inlägg och om ni har lust får ni gärna lämna en kommentar om ni swishar en peng 🖤


#1 - Emily

Hej!
Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget. När jag läste din fina text om hur skört livet kan vara, hur allt bara kan stanna upp och när du uppmärksammade om bröatcancer så fick det mig att tänka till och faktiskt undersöka mina bröst. Sagt och gjort- Jag fann en knöl. Paniken i mig gjorde mig lamslagen! Där var den. Jag hittade en förbannad knöl.

Jag var på VC och de sa att jag skulle hem och massera och vänta i 2 veckor.

2 veckor!? Det har gått en vecka nu och alla tankar äter upp mig inifrån. Jag vet inte vem jag ska prata med och ville bara fråga dig, om du inte tycker att det är för personligt, hur bemötte de dig?
Skickar de inte en på mammografi direkt? Hon tog inte min oro på allvar och ville inte "sticka mig i onödan" vet inte var jag ska vända mig..

Kram