Loppisfyndets fynd!Hej och hå, ligger lite efter här så vi börjar med det här! Det som troligtvis blir årets loppisfynd! En hel rottinggrupp (en fåtölj ur bild också) i finaste skick. Dynorna fick vi dock slänga för de var slitna och trista. Tycker det är fint att bulla upp med en massa kuddar istället men ska nog leta efter någon längre dyna till soffan att sitta på i alla fall. Hojta om ni har tips? 

Vill egentligen ha gruppen ute på altanen på sommaren men vet inte om jag vågar. Kan man behandla en rottinggrupp med typ linolja eller något annat som skydd? Någon som har tips, erfarenhet eller råd om det? Tycker lite slitning är fint men är ju rädd om den. Så länge ska den höstmysas i där i uterummet!

Gilla gärna på hjärtat om ni tycker det är kul att se loppisfynd jag gör 🖤


#1 - bylijo.se

Vilket fint fynd.

#2 - Alexandra

Ikea har en dyna på barnavdelningen tror jag. Randig. Kolla om den passar :)

#3 - När Annie fotograferar på Gotland

Snygga! Jag har lackat mina med båtlack, men det ger ju en glansigare yta. Rotting är ju ganska känsligt. Båtlack är genomskinligt och otroligt stark, ska ju hålla för att båten när den ligger i vatten. Målade dem förra sommaren. Det har flagnat lite så jag ska göra om det nu när jag tar in utemöblerna för året.