Ny loppisguide för tripp mellan Valdemarsvik och Gamleby


Hej! Är så himla glad att ni uppskattar mina loppisguider och för alla er som berättat att ni använt dem under sommaren. Så här kommer en till från min senaste tripp tillsammans med min lika loppisälskande vän Elin. Vi utgick från Valdemarsvik och åkte småvägar mot Gamleby! 


Heddans hus - Hannäsvägen mellan Falerum och Valdemarsvik öppet fre-lör 11-15 men också spontant om man ringer till Liiz 0736485256. Mindre loppis-stuga men många fina fynd där! Nelhammars loppis - Mellan Falerum och Ukna, spontanöppet frågar man gulligt Liiz på Heddans kan hon höra om Anna kan öppna för en. Den här var dagens absolut bästa! Fina gamla grejer men till bra priser. Dessutom en liten del som ett gammalt museum. 

Möbel-och prylmarknad i Hannäs. Tror han som har det heter Leif. Besök efter överenskommelse då och hans nummer är 0702956596. Den här har jag hört ska vara riktigt bra och större med möbler, men tyvärr var han inte hemma när vi var ute och åkte. 


Loppis i en röd villa utanför Överum, från E22 och sen mot Överum. Den här gillade jag också väldigt mycket, ett hus att gå runt och fynda i! Sålde några små plantor och sticklingar också. Loppis i Gursten, öppet från midsommar till augusti ons-sön skyltat från väg 35. Stort och vackert hus, väldigt prydligt uppställt men hade fått plats mycket mer grejer där (möbler hade vi hoppats på) och så ganska medvetna priser!


Almborgs begagnat - Överum, sommaröppet tors-fre 14-18, lör-sön 12-15. Välsorterad butik, något dyrare. 


Loppis i magasinet - Hälleberg, Edsbruk öppet lör-sön 10-16. Mysig liten lada med billiga guldkorn!


Sofias bod gammalt & nytt - Hulta Monahult, Edsbruk öppet fre-mån 11-18. Härlig gård och butik med en blandning av gammalt och nytt!


Loppis i Vråka, självbetjäning. Älska landet och att man litar på varann! 

Loppis i Långrådna, öppet tors-lör 11-16. Denna missade vi! 


Loppis i Lövbo, spontanöppet. Litet men välfyllt!

Röda korset, Valdemarsvik. 

Hallings interiör, Valdemarsvik. Finns lite mer möbler här också! De två sistnämnda tog vi när vi kommit tillbaka till Viken! 
Ett hett tips är att luncha på Tindered Trädgård längs E22. Både vackert växthus, lite blommor, Ernst-prylar men framför allt otroligt smarrigt!