Träna bekvämt
I betalt samarbete med Abecita


Nytt år, nytt hopp om mer träning! Ja, jag skriver hopp för några löften orkar jag inte med. Avslutade året med att påbörja mammaträning i några månader. Vad jag ångrar att jag inte gjorde det tidigare under mammaledigheten. Så kul och så bra! Rolig aktivitet för Leo att få hänga med på ibland och smidigt att få träningen gjord tillsammans med barnen. Hunnit med några pass detta år också mellan sjukdomar men snart börjar jag jobba. Det betyder att jag måste få till det på kvällar och helger. Hur gör man det med två barn? Haha. Ska verkligen försöka springa på luncherna på jobbet igen. Ja, det ser jag faktiskt fram emot! Så skönt att ha träningen gjord när man kommer hem. Samtigit härligt att komma ut och bli pigg till eftermiddagen på jobbet. Tur vi går mot rätt tid.

Efter två graviditeter är kroppen definitivt inte vad den en gång var. Jag känner att jag behöver prioritera att bli starkare, piggare och mer hälsosam igen. Prioritera mig lite mer.

Förutom att det ju faktiskt är roligare att träna i lite snygga träningskläder, så är det ju så viktigt med bekvämt. För mig är bekvämt högmidjade tights och lösa t-thirts. Men framförallt en stabil och mjuk sport-bh som inte skaver. Precis just det finns HÄR i ett material som andas och absorberar fukt från kroppen. Det jag också gillar är att storlekarna är i Bh-storlekar samt med justerbara axelband för bättre passform. Hos Abecita kan man beställa hem och prova för det är dessutom fri retur.

HÄR KOMMER DU till fler sport-toppar och andra bh

Ja, jag hoppas som sagt hålla igång träningen nu. Borde kanske ha något mål. Som att lyckas springa milen igen. Fast mest vill jag bara må bra, orka mer och bli piggare. Känna mig nöjd med mig själv!